Uppsalan hotellimatka junalla, Helsingistä

4.0/5 • 3 ääntä

Matkan hintaa sisältää

  • meno-paluu laivamatkat: Helsinki–Tukholma–Helsinki
  • meno–paluu junaliput: Tukholma–Uppsala–Tukholma
  • hotellimajoitus Uppsalassa aamiaisella (valitsemasi määrä öitä)

Huom!  Junapaikkoja ei ole etukäteen varattu. Matkatoimisto tekee paikkavaraukseen varausvahvistukseen jälkeen. Mikäli haluat matkustaa toisella junavuorolla tai toisessa matkustusluokassa ilmoita toiveesi varauksen yhteydessä. Junaliput lähetetään matkan varaajalle sähköpostitse. Matkustusluokka on ekonomiluokka.  

Ensin Helsingistä laivalla Tukholmaan ja sieltä kätevästi alle tunnissa junalla Uppsalaan. Pohjoismaiden vanhimmasta yliopistosta tunnettu kaupunki on rento ja trendikäs matkakohde. Junalla pääsee Tukholmasta Uppsalaan alle tunnissa.

Helsinki–Tukholma

Matka alkaa laivamatkalla Turusta– Tukholmaan. Ensimmäinen yö vietetään laivalla ja nautitaan sen tarjonnasta. Laiva saapuu aamulla klo 06:10 Tukholmaan. Satamasta omatoiminen siirtyminen keskustan juna-asemalle.

  • Lähin metroasema on Gärdet n. 500 metrin kävelymatkan päässä, kävelysilta lähtee suoraan terminaalista.

Tukholma–Uppsala

Junalla Tukholmasta Uppsalaan. Arvioitu  junan lähtöaika klo 12:37–13:15. Matka-aika noin 40 min. Tarkista junan lähtöaika matkalipusta.

Mikäli haluat viettää päivän Tukholmassa ja matkustaa Uppsalaan vasta iltapäivällä, tai toisessa matkustusluokassa ilmoita toiveesi varauksen yhteydessä. Junia kulkee Tukholmasta Uppsalaan tunnin välein.

Uppsala (valitsemasi määrä öitä)

Uppsalassa vietät valitsemasi määrän öitä valitsemassasi hotellissa. Voit nauttia kaupungista niin monta päivää kuin itse haluat. Uppsalan kulttuuritarjonta on runsasta, voi käydä vaikkapa konserteissa tai kierrellä taidegallerioissa.

Uppsala–Tukholma

Paluumatkalle juna lähtee  klo 12:44 ja saapuu Tukholmaan klo 13:23. Tarkista junan lähtöaika matkalipusta.

Tukholma–Helsinki

Laiva lähtee Tukholmasta kohti Helsinkiä klo 17:00. Yö vietetään laivalla. Satamassa tulee olla tunti ennen laivan lähtöä. Paluulaivalla on on aikaa nauttia laivan monista ruoka- ja muista ravintoloista, tehdä tax free ostoksia tai vain nauttia risteilymatkasta. Laiva saapuu Helsinkiin aamulla klo 10:00.

Tutustu matkan kohteeseen

Uppsala