Bonusta jokaisesta matkasta!

Disneylandin loma, lennot Oulusta


MATKAN HINTAAN SISÄLTYY:

Lennot Oulu – Pariisi– Oulu
Majoitus valitussa hotellissa
Aamiaiset hotelliaamuina

Matkan hinta ei sisällä lippuja Disneyland-huvipuistoon tai kuljetuksia kohteessa.


DISNEYLAND® PARIISIIN PÄÄSEE HELPOSTI LENTOKENTÄLTÄ JA PARIISIN KESKUSTASTA

Disneylandissa on oma rautatieasema Marne-la-Vallée Chessy, joka sijaitsee huvipuistojen välissä.  Pysäkiltä on noin 2 min kävelymatka huvipuistoon.

TVG -pikajuna kulkee Charles de Gaullen lentokentältä noin tunnin välein ja matka aika on vain 10 min. TGV-junat lähtevät terminaalista 2. Junaliput voi ostaa ennakkoon Trainlinen  tai SNCF sivuilta. (Aéroport Charles de Gaulle 2 TGV – Marne-la-Vallée Chessy).

Pariisin lentokentältä Disneylandiin pääsee myös Disneyn omalla Magical Shuttle –bussilla. Busseja lähtee jokaisesta Pariisin lentokentän terminaalista. Liput voi ostaa Magical Shuttlen nettisivuilta Magical Shuttle Charles-de-Gaulle  tai Magical shuttle -yhtiön tiskiltä lentokentällä tai suoraan bussista.

Disneylandiin pääsee myös RER–paikallisjunalla, mutta matka lentokentältä kestää 40-90 min. liikenteestä riippuen, sillä juna kulkee Pariisin keskustan kautta.

RER–juna kulkee myös suoraan Pariisin keskustasta Disneylandiin ja matka kestää noin 30-40 min. liikenteestä riippuen.


DISNEYLAND® HUVIPUISTOLIPUT

Liput pystyt ostamaan ennakkoon Disneylandin sivuilta. Lippuja ei myydä Disneylandin portilla, vaan ne tulee ostaa etukäteen tietylle päivälle. Puisto voi olla joissain päivissä täynnä, joten suosittelemme varaamaan liput heti matkavarauksen teon jälkeen. Jos liput eivät haluamallenne päivälle onnistu, voit perua matkavarauksen matkan varauspäivänä kello 23:00 mennessä päivystyspuhelimeemme.


Taianomainen Disneyland odottaa! Lähde tutustumaan satujen maailmaan välilaskullisin lennoin Oulusta. Matkan hinta ei sisällä lippuja Disneyland-huvipuistoon.
Lähtöpäivä

Oulu-Pariisi

Lähtöpäivänä lento lähtee Oulun lentoasemalta valitsemasi aikataulun mukaisesti.

Lentokentältä omatoiminen siirtyminen hotelliin ja Disneyland® Paris- huvipuistoon. Pariisin lentoasemalta pääsee kätevästi suoraan huvipuistoon joko junalla tai Disneyn omalla Magical Shuttle –bussilla. Marne-la-Vallée/Chessy -juna-asemalta on lyhyt kävelymatka huvipuistoon.

2.-14.päivä

Disneyland Paris®

Voit itse päättää kuinka monta yötä majoitut Disneyland® Paris- huvipuiston läheisyydessä sijaitsevassa hotellissa. Hotelleista pääsee kätevästi sekä huvipuistoon että Pariisiin.

Paluupäivä

Pariisi-Oulu

Omatoiminen siirtyminen Pariisin lentokentälle ja paluulento Ouluun valitussa aikataulussa.

Tutustu matkan kohteeseen

Disneyland Paris®