Haapsalun kylpyläloma

Haapsalun kaupungilla on pitkät kylpyläperinteet. Voit nauttia kylpylöiden poreista ja monipuolisista hoidoista tai pikkukaupungin merellisestä tunnelmasta.
imt.fi asiakasarviot
505 arvostelua
8.4 / 10
Menopäivä

Helsinki-Tallinna

Voit valita oman lähtöaikasi Tallinnaan useista laivavuoroistamme.

  • Merimatka etenee sujuvasti kun varaat ruokailut laivalle varauksen yhteydessä.

Tallinna-Haapsalu

Omalla autolla matkaa Haapsaluun voi taittaa omaan tahtiinsa. Voit poiketa vaikkapa Rummun louhoksella, joka jää matkan varrelle. Tallinnasta Haapsaluun matkaa kertyy noin 90 kilometriä.

Vinkki Omalla autolla matkaaville
1.-14.päivä

Haapsalu (valitsemasi määrä päiviä)

Kävele pitkin Haapsalun puutaloin koristeltuja katuja, nauti meren läheisyydestä ja kylpylän palveluista. Haapsalussa voit viettää niin monta päivää kuin itse haluat.

Paluupäivä

Haapsalu-Tallinna

Aamiainen nautitaan kylpylällä, jonka jälkeen paluumatkaa voi lähteä taittamaan omaan tahtiinsa. Kannattaa kuitenkin jättää tarpeeksi aikaa paluumatkaan ja huomioida että satamassa tulee olla tuntia ennen laivan lähdöä. Ajoaika Haapsalusta Tallinnaan on noin 1,5 tuntia.

Tallinna-Helsinki

Paluu valitsemasi laiva-aikataulun mukaisesti.

Matkan hinta sisältää:

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin
  • majoitus valitussa hotellissa
  • aamiainen hotelliaamuina
  • kylpylähotelleissa allasosaston käytön
  • Syksyn kylpyläviikoilla lähdöillä 3.9., 10.9. ja 17.9. sekä joulun kylpylämatkoilla hintaan kuuluu myös bussikuljetus Haapsaluun ja takaisin

Suosittelemme varaamaan edulliset hoitopaketit majoistusvarauksen yhteydessä. Hoidot ja ruokailut (paitsi aamiainen) eivät sisälly matkan perushintaan.

Tutustu matkan kohteeseen