Kööpenhaminan kaupunkiloma junalla, Turusta

Turusta laivalla Tukholmaan ja sieltä junalla Kööpenhaminaan -tällä lomalla nautit kiireettömästä matkanteosta. Kööpenhamina sopii matkakohteeksi kaikille. Kaupunki on yhdistelmä kuninkaallista historiaa, vanhaa ja modernia arkkitehtuuria, kulttuuria sekä kestävää elämää.

Turku–Tukholma

Matka alkaa laivamatkalla Turusta– Tukholmaan. Ensimmäinen yö vietetään laivalla ja nautitaan sen tarjonnasta. Laiva saapuu aamulla klo 06:10 Tukholmaan, josta matka jatkuu junalla Kööpenhaminaan. Satamasta omatoiminen siirtyminen keskustan juna-asemalle.

  • Lähin metroasema on Gärdet n. 500 metrin kävelymatkan päässä, kävelysilta lähtee suoraan terminaalista.
  • Bussilla numero 76 pääsee terminaalista keskustaan Kungsträdgårdenille noin 15 minuutissa.

Tukholma–Kööpenhamina

SJ High-speed  junalla Tukholmasta Kööpenhaminaan. Arvioitu  junan lähtöaika klo 8:21 Tarkista junan lähtöaika matkalipusta. Aikataulut on laadittu niin, että olet sopivasti perillä ennen junan tai laivan lähtöä. Junassa aikaa rentoutua, nauttia maisemista ja olla vain. Matka-aika noin 5:15 h.

Kööpenhamina (valitsemasi määrä öitä)

Kööpenhaminassa vietät valitsemasi määrän öitä valitsemassasi hotellissa. Voit nauttia kaupungista niin monta päivää kuin itse haluat. Voit viettää aikaa katsellen nähtävyyksiä, ostoksilla tai kaupungin tapahtumissa. Kööpenhaminassa riittää tekemistä ympäri vuoden.

Kööpenhamina–Tukholma

Paluumatkalle juna lähtee aamupäivällä klo 8:19 ja saapuu Tukholmaan klo 13:34. Tarkista junan lähtöaika matkalipusta.

Tukholma–Turku

Laiva lähtee Tukholmasta kohti Turkua klo 19:30. Yö vietetään laivalla. Satamassa tulee olla tunti ennen laivan lähtöä. Paluulaivalla on on aikaa nauttia laivan monista ruoka- ja muista ravintoloista, tehdä tax free ostoksia tai vain nauttia risteilymatkasta. Laiva saapuu Turkuun aamulla klo 07:00

Matkan hintaa sisältää

  • meno-paluu laivamatkat: Turku–Tukholma–Turku
  • meno–paluu junaliput: Tukholma–Kööpenhamina–Tukholma
  • hotellimajoitus Kööpenhaminassa aamiaisella (valitsemasi määrä öitä)

Huom! Aikataulussa mainitut junien lähtöajat ovat suuntaa-antavia, ja vaihtelevat lähtöpäivän sekä saatavuuden mukaan. Junapaikkoja ei ole etukäteen varattu. Matkatoimisto tekee paikkavaraukseen varausvahvistukseen jälkeen. Junaliput lähetetään matkan varaajalle sähköpostitse. Matkustusluokka on ekonomiluokka.  Mikäli haluat matkustaa toisella junavuorolla tai toisessa matkustusluokassa ilmoita toiveesi varauksen yhteydessä.

Tutustu matkan kohteeseen