Bonusta jokaisesta matkasta!

Kööpenhaminan kaupunkiloma junalla

4.5/5 • 5 ääntä

Matkan hintaa sisältää

  • meno-paluu laivamatkat: Helsinki–Tukholma–Helsinki
  • meno–paluu junaliput: Tukholma–Kööpenhamina–Tukholma
  • hotellimajoitus Kööpenhaminassa aamiaisella (valitsemasi määrä öitä)

Huom! Aikataulussa mainitut junien lähtöajat ovat suuntaa-antavia, ja vaihtelevat lähtöpäivän sekä saatavuuden mukaan. Junapaikkoja ei ole etukäteen varattu. Matkatoimisto tekee paikkavaraukseen varausvahvistukseen jälkeen. Junaliput lähetetään matkan varaajalle sähköpostitse. Matkustusluokka on ekonomiluokka.  Mikäli haluat matkustaa toisella junavuorolla tai toisessa matkustusluokassa ilmoita toiveesi varauksen yhteydessä.

 


Lähde kaupunkilomalle värikkääseen Kööpenhaminaan. Ensin laivalla Helsingistä Tukholmaan ja sieltä junalla Kööpenhaminaan ja takaisin. Tällä lomalla nautit kiireettömästä matkanteosta. Kööpenhaminassa riittää nähtävää jokaiseen makuun.

Helsinki–Tukholma

Matka alkaa laivamatkalla Helsingistä Tukholmaan. Ensimmäinen yö vietetään laivalla ja nautitaan sen tarjonnasta. Laiva saapuu klo 10:00 Tukholman satamaan, josta matka jatkuu junalla Kööpenhaminaan. Satamasta omatoiminen siirtyminen keskustan juna-asemalle.

  • Lähin metroasema on Gärdet n. 500 metrin kävelymatkan päässä, kävelysilta lähtee suoraan terminaalista.
  • Bussilla numero 76 pääsee terminaalista keskustaan Kungsträdgårdenille noin 15 minuutissa.

Tukholma–Kööpenhamina

SJ High-speed  junalla Tukholmasta Kööpenhaminaan. Arvioitu junan lähtöaika Tukholmasta klo 12.20 (riippuen paikkojen saatavuudesta).  Tarkista junan lähtöaika matkalipusta. Junassa aikaa rentoutua, nauttia maisemista ja olla vain. Matka-aika noin 5 h.

Kööpenhamina (valitsemasi määrä öitä)

Kööpenhaminassa vietät valitsemasi määrän öitä valitsemassasi hotellissa. Voit nauttia kaupungista niin monta päivää kuin itse haluat. Voit viettää aikaa katsellen nähtävyyksiä, ostoksilla tai kaupungin tapahtumissa. Kööpenhaminassa riittää tekemistä ympäri vuoden.

Kööpenhamina–Tukholma

Paluumatkalle juna lähtee aamupäivällä klo 8:19 ja saapuu Tukholmaan klo 13:34. Tarkista junan lähtöaika matkalipusta.

Tukholma–Helsinki

Laiva lähtee Tukholmasta kohti Helsinkiä klo 16.45. Yö vietetään laivalla. Satamassa tulee olla tunti ennen laivan lähtöä. Paluulaivalla on on aikaa nauttia laivan monista ruoka- ja muista ravintoloista, tehdä tax free ostoksia tai vain nauttia risteilymatkasta. Laiva saapuu Helsinkiin klo 10:30.

Tutustu matkan kohteeseen

Kööpenhamina