Kreetan lomamatka Tampereelta, lennot Iraklionin kentälle

Matkan hintaan sisältyy

  • Meno-paluulennot Tampereelta lentoveroineen
  • käsimatkatavarat
  • Majoitus valitussa hotellissa 
  • Aamiainen hotelliaamuina
Miltä kuulostaisi loma Kreetalla? Lumoavan kaunis Kreeta on Kreikan suurin saari ja yksi suomalaisten suosituimmista matkakohteista. Saarella on lukuisia hiekkarantoja sekä Kreikan keittiö tarjoaa makuelämyksiä, joihin ei voi olla tykästymättä, joten on taattua että tekemistä riittää.
Lähtöpäivä

Tampere–Iraklion

Matka alkaa valitsemallasi lennolla Tampereelta Iraklioniin. Lento saapuu Iraklionin kansainväliselle lentokentälle. Lentoasema sijaitsee aivan Kreetan pohjoisrannikolla. Hotellille siirtyminen tapahtuu omatoimisesti. Lentokenttäkuljetukset eivät kuulu matkan hintaan. Lentoasemalta lomakohteeseen pääset myös paikallisbussilla, taksilla tai vuokra-autolla.

Huom! Iriaklionin ja Hanian välinen etäisyys on 145 kilometriä ja ajomatkaa autolla kestää noin 2 tuntia, joten suosittelemme varamaan hotellin Agios Nikolaoksen tai Rethymnonin alueelta, joista matkan kesto lentokentälle on lyhyempi -noin tunti.

Kreeta (valitsemasi määrä öitä)

Kreetalla vietät valitsemasi määrän öitä ja päiviä valitsemassasi kohteessa. Tekemistä riittää varmasti pidemmällekin lomalle.

Paluupäivä

Iraklion–Tampere

Omatoiminen siirtyminen Iraklionin lentokentälle ja paluulento valitussa aikataulussa.

Tutustu matkan kohteeseen

Kreeta