Bonusta jokaisesta matkasta!

Joogamatka Laulasmaalle

4.5/5 • 2 ääntä

Matkan hintaan sisältyy

 • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin
 • kuljetus Tallinnan satamasta kylpylään ja takaisin
 • 2 yön majoitus aamiaisella
 • 2 x päivällinen
 • 3 x joogatunti, 60 min./kerta (1 tunti pe, la, su). Tunnit englannin kielellä
 • lauantaina 2 kylpylähoitoa (varattava etukäteen)
  Pakettiin valittavat kylpylähoidot:
  1 x hieronta 20 min, 1 x 30 min. suolakammio ja yksi hoito seuraavasta valikoimasta: manuaalinen vedenalainen meriveden suihkuhieronta 20 min, yrttiporekylpy 20 min, meren kristallien kylpy 20 min, kiinteyttävä appelsiinikylpy 20 min, rentouttava ruusuöljykylpy 20 min, parafiini-osokeriittihoito 15 min, parafiinihansikkaat 20 min, parafiinisukat 20 min, valohoito 30 min, sähköhoito, ultraäänihoito, magneettihoito, inhalaatio, korvakynttilähoito.
 • kylpytakin käyttö
 • uima-allasosaston ja kuntosalin käyttö aukioloaikoina

 

Mitä on jooga?
Jooga on vuosituhansia vanha harjoitusmuoto, josta on aikojen saatossa syntynyt useita eri muotoja. Päämäärä on kuitenkin aina sama: kehon ja mielen tasapaino. Jooga mm. lisää kehon liikkuvuutta, lisää keskittymiskykyä sekä kohentaa kokonaisterveyttä ja fyysistä kuntoa.

Hathajooga on rauhallista ja lempeää ja se koostuu joogan perusliikkeistä, eli asanoista. Liikkeet tehdään oman luonnollisen hengityksen rytmissä, sitä syventäen. Harjoitusten myötä mieli rauhoittuu, keskittymiskyky paranee ja keho vahvistuu. Lempeä hathajooga sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta. Se sopii myös erinomaisesti niille, joilla on ongelmia selän tai nivelten kanssa.


Ohjaajana toimii Anna Sarap. Hän on harjoittanut joogaa vuodesta 2005. Hän aloitti joogaopinnot Intiassa, ja hän on oppinut lisää USA:ssa, Isossa-Britanniassa, Ruotsissa, Venäjällä ja Virossa. Hänellä on tutkintotodistus Venäjän kunto- ja aerobic-federaatiolta.

Laulasmaan kylpylän jooga- ja kuntosali-kouluttaja on Anna Sarap vuodesta 2017.

Matkan toteutuminen edellyttää minimiosallistujamäärää. Matkan mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitetaan 21 vrk ennen.

Anna puhuu viroa, venäjää ja englantia.

Laulasmaan jooga ohjaaja Anna Sarap.


Yhdistä matkailu, lomailu ja hyvinvointi Laulasmaan kahden yön joogamatkalla. Viron Laulasmaa on oiva paikka rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Alueen kaunis luonto, mäntymetsä ja merenranta tarjoavat erinomaiset puitteet ulkoiluun, lenkkeilyyn ja pyöräilyyn. Matka sopii kaikille iästä ja kokemuksesta riippumatta. Lähtö 11.9.
Menopäivä

Helsinki-Tallinna

Matka alkaa laivamatkalle Helsingistä Tallinnaan. Bussikuljetuksen varanneille lähtö on aamulla 10:30 Helsingistä, Tallinnaan saavutaan klo 12:30.
Omalla autolla matkaan lähtevät voivat valita haluamansa laivavuoron laajasta lähtövalikoimastamme, suosittelemme aikaista lähtöä.

Tallinna-Laulasmaa

Ajomatkaa Tallinnasta Laulasmaalle kertyy noin 45 minuuttia.
Bussilla matka taittuu ripeästi.
Omalla autolla matkustavat voivat tehdä matkaa omaan tahtiinsa.
Laulasmaalle majoitutaan kahdeksi yöksi. Jo perjantai-iltana on ensimmäisen joogatunnin vuoro.

2. - paluupäivä

Laulasmaa

Laulasmaan kaunis ympäristö kutsuu kulkemaan luonnossa. Voit myös nautiskella kylpylän hoidoissa ja poreissa. Lauantaille ja sunnuntaille on molemmille varattu tunnin pituiset jooga-tunnit.

Paluupäivä

Laulasmaa-Tallinna

Aamiainen ja aamujooga kylpylällä. Bussi noutaa kylpylän edestä asiakkaat klo 11:30. Omalla autolla matkustavat voivat suunnitella päivän paluuaikataulun valitsemansa laivavuoron mukaan.
Ajoaika Laulasmaalta Tallinnaan on noin 45minuutti ja satamassa tulee olla yksi tunti ennen laivan lähtöä.

Tallinna-Helsinki

Paluulaivamatka Tallinnasta Helsinkiin taittuu valitsemasi laiva-aikataulun mukaisesti.