Bonusta jokaisesta matkasta!

Kööpenhamina ja Legoland lentäen Helsingistä (omatoiminen)

4.0/5 • 1 ääntä

Matkan hinta sisältää:

  • lennot Helsinki–Kööpenhamina–Helsinki
  • käsimatkatavarat
  • verot ja viranomaismaksut
  • kaksi yötä Billundissa
  • valitsemasi määrä öitä Kööpenhaminassa
  • aamiaiset hotelliaamuina
  • Legolandin sisäänpääsy kahdelle päivälle

Siirtymiset Tanskassa ovat omatoimisia, suosittelemme vuokra-autoa.

Suosittelemme vuokraamaan auton Europcarista, jolloin pystyt vuokraamaan sen lentokentältä ja palauttamaan Kööpenhaminan keskustaan. Tällöin auto kannattaa vuokrata vain Legolandissa vietettyjen päivien ajaksi. Valikoimassamme oleva Absalon Hotel sijaitsee 550metrin päässä Europcarin auton palautuspaikasta.


Lähde seikkailemaan Legolandiin ikimuistoiselle matkalle, jossa yöpymiset ovat Billundissa ja Kööpenhaminassa. Kohteiden välillä siirtyminen on omatoiminen ja suosittelemme auton vuokraamista matkapäivien ajaksi. Matkan hintaan sisältyy kahden päivän liput Legolandiin.
Lähtöpäivä

Helsinki–Kööpenhamina

Matka alkaa valitsemallasi lentoaikataululla Helsinki–Vantaalta Kööpenhaminaan.

Kööpenhamina–Billund (omatoiminen siirtyminen)

Seuraava vaihe matkaohjelmassa on siirtyminen Kööpenhaminasta Billundiin.

Suosittelemme tähän vuokra-autoa, sillä se antaa vapauden liikkua omien aikataulujensa mukaisesti ja tutustua alueeseen omalla tavallaan. Autonvuokraus on helppoa ja vaivatonta, ja voit valita juuri itselleen sopivan auton erilaisista vaihtoehdoista.

Billund on noin 3 tunnin ajomatkan päässä Kööpenhaminasta, ja se on erinomainen kohde Legolandin vierailulle. Autonvuokraus mahdollistaa myös lähialueiden tutkimisen ja esimerkiksi vierailun Legolandia ympäröivissä viehättävissä pikkukylissä.

1.-2päivä

Yöpyminen Billundissa (2 yötä)

Kaksi yötä Billundissa valitsemassasi hotellissa.

Billund on erinomainen kohde Legolandin vierailulle ja alueella on paljon muitakin mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten esimerkiksi museoita, puistoja ja historiallisia rakennuksia, joihin voi tutustua.

 

2.-3. matkapäivä

Legoland (2 päivää)

Matkan hintaan sisältyy kaksi päivää Legolandissa.

Legoland on maailman suurin legorakennelmien teemapuisto, joka tarjoaa paljon jännittäviä aktiviteetteja kaikenikäisille vierailijoille. Puistossa on erilaisia teemoja ja alueita, kuten Ninjago-maailma, Duplo-maailma ja vesipuisto.

Lisäksi Legolandissa on laaja valikoima ruokailu- ja ostosmahdollisuuksia. Puistosta löytyy useita ravintoloita, kahviloita ja pikaruokapaikkoja, jotka tarjoavat erilaisia ruokavaihtoehtoja. Ostoksia voit tehdä esimerkiksi legoaiheisissa kaupoissa ja matkamuistomyymälöissä.

Legoland–Kööpenhamina (omatoiminen siirtyminen)

Viimeisen Legolandin päivän jälkeen matka jatkuu omatoimisella siirtymisellä Kööpenhaminaan. Matka Kööpenhaminaan kestää noin 3 tuntia, ja matkalla voi ihailla Tanskan kaunista luontoa ja maaseutumaisemia.

3.-14.päivä

Kööpenhamina (valitsemasi määrä öitä)

Matkaohjelman mukaan voit viettää Kööpenhaminassa niin monta yötä kuin haluat, joten sinulla on mahdollisuus tutustua kaupunkiin rauhassa ja omassa tahdissa.

Kööpenhamina on loistava kohde myös lapsiperheille, ja sieltä löytyy paljon erilaisia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä lapsille, kuten Tivoli-huvipuisto, Copenhagen Zoo, Experimentarium, Den Blå Planet -akvaario, Glyptoteket ja Amalienborgin kuninkaallinen palatsi. Kaupungista löytyy myös muita lasten museoita, kuten Lelumuseo ja Tanskan kansallismuseo.

Paluupäivä

Kööpenhamina–Helsinki

Matkan viimeinen vaihe on omatoiminen siirtyminen Kööpenhaminan lentokentälle, josta lähtee paluulento kotiin. Suosittelemme varaamaan tarvittavan ajan siirtymiseen lentokentälle, jotta matka sujuu mahdollisimman sujuvasti.

Matkan lopuksi voit hyvillä mielin palata kotiin, mukanaan unohtumattomia kokemuksia ja elämyksiä Kööpenhaminasta ja Legolandista.