Bonusta jokaisesta matkasta!

Legoland & Kööpenhamina lentäen Helsingistä, 4 yötä

4.3/5 • 2 ääntä

Matkan hinta sisältää:

  • lennot Helsinki–Kööpenhamina–Helsinki
  • bussikuljetukset ilmastoidulla suomalaisella bussilla
  • majoituksen Kööpenhaminassa, 1 yö
  • majoitus Vejlessä, 3 yötä
  • aamiaiset hotelliaamuina
  • Legolandin sisäänpääsy kahdelle päivälle

Matkan perushintaan ei kuulu ruumaan meneviä matkatavaroita, voit lisätä ne matkaasi lisämaksusta matkavarauksen yhteydessä.

Vietä yö Kööpenhaminassa ja jatka matkaa kohti Legolandia! Lento Helsingistä Kööpenhaminaan, jossa vietetään yksi yö. Matka jatkuu kohti Vejleä, jonne majoittuminen kolmeksi yöksi ja josta vieraillaan kahtena päivänä Legolandin huvipuistossa. Matkalla sinua palvelee suomalainen bussi. Matkan hintaan sisältyy myös kahden päivän lippu Legolandiin.
Lähtöpäivä

Helsinki–Kööpenhamina

Matka alkaa Helsingistä valitsemallasi lentovuorolla kohti Kööpenhaminaa.

Suosittelemme Finnairin klo 12:05 lähtevää lentoa (saapuminen Kööpenhaminaan klo 12:45). Sillä huomaathan että bussikuljetuksemme lähtee Kastrupin kentältä vasta klo 13:50.

Lentokenttä–Kööpenhamina

Lentokentällä vastassa on suomalainen bussi ja kuljettaja. Kuljetus lähtee klo 13:50 (tai aikaisemmin, jos kaikki matkustajat ovat kyydissä) kohti keskustaa. Bussi kuljettaa Kööpenhaminan Tivolin ja Amalienborgin linnan pysäkeille, josta voi aloittaa omatoimisen tutustumisen kaupunkiin. Iltapäivällä bussi noutaa sovitusta paikasta ja kuljettaa majoittumaan hotellille.

Kööpenhamina (1 yö)

Kööpenhaminassa vietetään yksi yö. Hotelliaamiainen sisältyy matkan hintaan.

2.päivä

Kööpenhamina–Vejle

Toinen päivä aikaa nauttia Kööpenhaminasta. Hotelliaamiaisen jälkeen bussi kuljettaa jälleen Kööpenhaminan Tivolin nurkalle sekä Amalienborgin linnan lähettyville, josta voi aloittaa omatoimisen tutustumisen kaupunkiin. Iltapäivästä bussi noutaa matkustajat sovitusta paikasta ja matka jatkuu Vejleen. Päivän ajomatka on noin 260 kilometriä.

Vejle (3 yötä)

Vejleen majoitutaan kolmeksi yöksi. Hotelliaamuina hintaan kuuluu aamiainen.

3.päivä

Legoland

Tämä päivä on varattu kokonaan Legolandin riemuille. Hotelliaamiaisen jälkeen bussi kuljettaa Legolandin puistoon Billundiin, jossa vietetään koko päivä. Illaksi palataan hotellille. Ajomatka Vejlestä Legolandiin on noin 30 kilometriä.

  • Matkan hintaan sisältyy 2 päivän lippu Legolandiin
  • PIRATE LANDISTA löytyy vesileikkialue, joten kannattaa ottaa mukaan myös uimapuvut.
  • Lisätietoa alueesta www.legoland.dk
4.päivä

Legoland

Aamulla bussi kuljettaa jälleen Legolandiin, jossa vietetään toinen hauska päivä. Illalla paluukuljetus hotellille.

Paluupäivä

Vejle–Kööpenhamina

Aamupalan jälkeen kotimatka alkaa. Bussi kuljettaa matkustajat Vejlestä Kööpenhaminan lentokentälle, jonne saavutaan noin klo 12. Päivän ajomatka on noin 240 kilometriä.

Matkatavarat voi käydä jättämässä lentokentälle säilytykseen ja jatkaa bussin kyydissä edelleen Kööpenhaminan keskustaan viettämään aikaa ennen iltalentoa.

Bussi jatkaa Kööpenhaminasta takaisin Vejleen toisen ryhmän mukana, joten Kööpenhaminan keskustasta lentokentälle siirtyminen omatoimisesti.

  • Lentokentän matkatavarasäilytys sijaitsee terminaalien 2 ja 3 välisellä alueella (puh: +45(0)3231 2360). Säilytys maksaa 30 DKK.

Kööpenhamina–Helsinki

Valitsemasi paluulento lähtee Kastrupin kentältä Helsinkiin.

Tutustu matkan kohteeseen

Legoland