Lissabonista Portoon, Portugalin kiehtovimmat kaupungit

Matkan hintaan sisältyy:

  • Lennot Helsinki-Lissabon ja Porto-Helsinki.
  • Valitsemasi määrä öitä Lissabonissa ja kahden yön hotellimajoitus Portossa.
  • Aamiaiset hotellissa jokaisena aamuna.
  • Junalippu Lissabonin ja Porton välillä.

Huomioithan, että junan lähtöaika, joka on mainittu aikataulussa, on suuntaa antava ja voi vaihdella lähtöpäivän ja saatavuuden mukaan. Junapaikkoja ei ole varattu etukäteen. Matkatoimisto tekee paikkavarauksen varausvahvistuksen jälkeen, ja junaliput lähetetään matkan varaajalle sähköpostitse. Matkustusluokka on ekonomiluokka. Jos haluat matkustaa eri junavuorolla tai eri matkustusluokassa, ilmoita toiveesi varauksen yhteydessä.

Koe kaksi upeaa kaupunkia, Lissabon ja Porto, samalla ikimuistoisella matkalla. Tämä matka tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua kahden kaupungin tarjontaan yhdellä reissulla, jolloin voit nauttia monipuolisesta Portugalin kulttuurista ja kauneudesta. Matkusta kätevästi kaupungista toiseen junalla.

Helsinki–Lissabon

Lähtöpäivänä matkasi alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Saavut Lissabonin lentoasemalle, josta sinun tulee järjestää itsenäinen kuljetus valitsemaasi hotelliin.

Lissabon (valitsemasi määrä päiviä)

Kaupungissa on runsaasti historiallisia nähtävyyksiä, upeaa arkkitehtuuria, museoita, laadukkaita ravintoloita sekä erinomaiset shoppailumahdollisuudet. Voit viettää kaupungissa haluamasi määrän öitä, oli se sitten 2, 3, 4 tai jopa 14 päivää.

Juna Lissabonista Portoon

Junamatka alkaa Lissabonista Gare do Oriente -rautatieasemalta, ja määränpäänä on Porto Campanha rautatieasema. Juna vie matkustajat kaupungista toiseen vain noin 3-3,5 tunnissa.

Arvioitu junan lähtöaika Lissabonista klo 11.40.  Tarkista junan lähtöaika matkalipusta.

Porto (2 yötä)

Porto on lumoava satamakaupunki Pohjois-Portugalissa, joka hurmaa kävijänsä upealla arkkitehtuurillaan, historiallisilla nähtävyyksillään ja maistuvalla portviinillään. Ribeiran värikkäät talot, Douro-joen maisemat ja herkullinen ruokakulttuuri tekevät vierailusta unohtumattoman.

Porto–Helsinki

Paluulento Portosta Helsinkiin valitsemallasi aikataululla.