Folklandia (Baltic Princess)

Suomen suurin folkloren talvitapahtuma, kansantanssi- ja kansanmusiikkifestivaali Folklandia järjestetään 12.–13.1.2024 Turusta lähtevällä Baltic Princess -laivalla. Varmista oma paikkasi risteilylle!
12.1. lähtöpäivä

Turku-Kapellskär

Matkalippujen jako Turun satamassa alkaa lähtöpäivänä 12.1. klo 15:30. Laiva lähtee  klo 18:30, laivaan nousu alkaa noin klo 17:30. Aika nauttia risteilyn Folkandia -ohjelmasta ja -esiintyjistä.  Yöpyminen laivassa.

Folklandia lupaa jälleen hileisen kuumaa folkkia uteliaasti kokeillen, traditiosta ammentaen ja perinnettä kunnioittaen. Risteilylle osallistuu n. 100 esiintyjäkokoonpanoa kansanmusiikin ja kansantanssin huippunimiä ympäri Suomen ja eri puolilta maailmaa.

13.1. paluupäivä

Kapellskär

Ohjelma jatkuu aamuvarhaisesta alkaen monissa eri pisteissä laivalla.

HUOM, ei maihinnousua!

Kapellskär-Turku

Laiva lähtee Kapellskäristä 13.1. klo 7:00 (ruotsin aikaa)  ja saapuu Turkuun klo 16:30.

Matkan hintaan sisältyy

  • Risteily valitussa hyttiluokassa
  • Monipuolinen risteilyohjelma

Risteilyn hinnat hyttiluokittain

A-ikkunallinen hytti
Kaksi hlöä hytissä 210 €/hlö
Kolme hlöä hytissä 191 €/hlö
Neljä hlöä hytissä 174 €/hlö
A-premium ikkunallinen hytti (parivuoteella)
Kaksi hlöä hytissä 230 € / hlö
B -ikkunaton hytti
Kaksi hlöä hytissä 179 €/hlö
Kolme hlöä hytissä 169 €/hlö
Neljä hlöä hytissä 154 €/hlö
E-ikkunaton hytti:
Kaksi hlöä hytissä 165 €/hlö
Kolme hlöä hytissä 150 €/hlö
Neljä hlöä hytissä 125 €/hlö
DeLuxe -hytti (ikkunallinen hytti, parivuode, hinta sis. erikoisaamiaisen):
Kaksi hlöä hytissä 260 €/hlö
Suite (ikkunallinen parivuoteellinen hytti, hinta sis. erikoisaamiaisen):
Kaksi hlöä hytissä 310 €/hlö
Executive -suite (ikkunallinen ja parvekkeellinen kahden huoneen hytti, parivuode, hinta sis. erikoisaamiaisen):
Kaksi hlöä hytissä 410 €/hlö

Hintoihin lisätään laivayhtiön polttoainelisämaksu 10 €/hlö

Ravintolat ja ateriat laivalla

Grande Buffet -hinta 39 € / aikuinen
1. kattaus klo 18:30 ja
2. kattaus klo 20:30
Grill House -ravintola *
1. kattaus klo 18:30 ja
2.kattaus klo 20:30
Tavolàta -ravintola **
1. kattaus klo 18:30
Meriaamiainen 18 €/aikuinen
Erikoisaamiainen   24 €/aikuinen
Grande Buffet -lounas 29 €/aikuinen
1. kattaus klo 12.00
Grill House * –ravintola, kattaus klo 13.00 – 15.30
Tavolàta ** -ravintola, kattaus klo 13.30 – 15.30

* A la carte -varauksiin Grill House  -ravintolassa sisällytetään ateriakupongin hinta; 12.1. ruokailuissa 39 € / aikuinen ja 13.1. ruokailuissa 29 € / aikuinen, ateriakupongit käyvät laivalla osasuorituksena valitussa menussa.
HUOM! Yli 8 hengen seurueiden tulee valita yhtenäinen ryhmämenu.
** Tavolàta ravintolaan ei etukäteisvarauksia.

Nämä ruokailujen hinnat etukäteen varatessa ja maksaessa. 6–17-vuotiaiden ruokailevat buffetissa ja aamiaisilla edullisemmin, 0–5 v. maksutta (edellyttäen paikkavarausta ennakkoon). Kattauspaikkoja rajoitetusti. Ruokailuvaraukset tulee tehdä viimeistään 14 vrk ennen lähtöä.

Maksuehdot

Myyntipalvelusta varattaessa ennakkomaksu on 25 % varauksen kokonaissummasta, ennakkomaksun eräpäivä on 7 vrk laskutuspäivästä.

Verkkokaupassa varattaessa maksetaan heti ennakkomaksu, joka on 25 % varauksen kokonaissummasta.
Loppumaksu erääntyy 9.11.2023.

Yli 10 henkilön ryhmien ennakkomaksu 25 € / hlö, erääntyy 7 vrk laskutuspäivästä.  Loppumaksun eräpäivä on 9.11.2023.

Matkainfo ja lasku saapuvat erillisinä sähköposteina, kirjepostina lähetettäessä samassa kuoressa. Mikäli maksu on kahdessa eri erässä, kumpikin maksuosuus löytyy samalta laskulta. Tarkista eräpäivät laskultasi.

Muutos- ja peruutusehdot

Muutos ja peruutustilanteissa noudatetaan yleisiä matkapakettiehtoja sekä Ikaalisten Matkatoimiston lisä- ja erityisehtoja.

Mahdollisissa peruutustapauksissa ennakkomaksun maksamisen jälkeen peritään peruutuskuluina vähintään ennakkomaksu. Tämä koskee myös osaperuutuksia.

Yleisten matkapakettiehtojen kohdassa 4.1.a) kun matka peruutetaan viimeistään 45 vuorokautta ennen matkan alkamista ilmoitetut toimistokulut ovat tämän risteilyn osalta 25 € / hlö.

Kohdassa 4.1. b) varausmaksuna peritään 50 % risteilyn hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 45 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.

Peruutuskuluina peritään 75 % risteilyn hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.

Peruutuskuluina peritään 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.

Yleisten matkapakettiehtojen mukaisten peruutuskulujen lisäksi matkatoimisto perii asiakkaalta peruutustapauksessa 8 €:n suuruisen palvelumaksun per henkilö.

Ikäraja

Matkan ikäraja on 18-vuotta. Kaikilla alle 18-vuotiailla täytyy olla mukana nimetty valvoja.  Täytettävät lupalomakepohjat löytyvät  Tallink Siljan -sivuilta

Matkustusasiakirjat

Matkalla tulee olla mukana voimassa oleva henkilöllisyystodistus. Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia. Muiden kuin EU-maiden kansalaisten, tulee selvittää̈ mahdollinen viisumin tarpeensa itse. Matkustaja on velvollinen huolehtimaan tarvittavista matkustusasiakirjoistaan itse. Mikäli matka peruuntuu puutteellisten matkustusasiakirjojen vuoksi, ei matkatoimisto korvaa menetettyä̈ matkaa.

Ryhmäetuus

Ryhmästä̈ joka 20. ja 40. matkustaja saa risteilyn veloituksetta siinä hyttiluokassa, jossa suurin osa ryhmästä̈ matkustaa. Ryhmien ilmoittautumiset joko puhelimitse 03 45800 tai sähköpostitse matkat@imt.fi

Matkustajien tiedot

Kaikilta matkustajilta tarvitaan tiedoksi nimi, syntymäaika (pv-kk-vuosi), kansalaisuus sekä hyttijako, nämä tulee toimittaa matkatoimistoon viimeistään 17.11.2023. Tiedot voit lähettää sähköpostitse: matkat@imt.fi