Bonusta jokaisesta matkasta!

Lisä- ja erityisehdot


Ikaalisten matkatoimisto soveltaa yleisten matkapakettiehtojen 1.2 ja 1.3 kohtien nojalla kaikkien yleisten matkapakettiehtojen alaisten matkapakettien myyntiin seuraavia lisä- ja erityisehtoja, koska matkoihimme liittyvät kuljetusehdot sekä hotellien- ja lentoyhtiöiden sopimusehdot ovat poikkeuksellisia.

Nämä lisä- ja erityismatkaehdot koskevat 1.7.2018 alkaen tehtyjä matkapakettisopimuksia. Pyydettäessä toimitamme ehdot kirjallisina. Ikaalisten Matkatoimiston esitteessä ja internetsivuilla esitellyt matkat, jotka kestävät yli 24h tai sisältävät yöpymisen ja ovat hankittu pääasiassa yksityiseen tarkoitukseen ovat matkapaketteja ja ne kuuluvat matkapalveluyhdistelmistä annetun lain mukaisen vakuuden piiriin. Ikaalisten Matkatoimisto Oy on asettanut vakuuden Suomen Kuluttajavirastolle. Varaamme oikeuden muuttaa matkaehtoja ja muita tietoja ennen sopimuksen syntymistä.

Ikaalisten Matkatoimiston lisä- ja erityisehdot

Yleisten matkapakettiehtojen mukaisesti matkustajaa sitova sopimus syntyy, kun matkanjärjestäjän määräämä ensimmäinen maksusuoritus on maksettu viimeistään eräpäivänä. Ryhmävarauksissa, joissa asiakkaalle on annettu kirjallinen tarjous, matkustajaa sitova sopimus syntyy jo silloin, kun asiakas hyväksyy tarjouksen.

Maksaminen: Lähetämme matkaohjelman mukana laskun. Ilmoittautumismaksu on osa matkan hintaa ja se erääntyy maksettavaksi 1-7 päivää varauksen jälkeen ja loppumaksu erääntyy 50-14 päivää ennen matkan alkua. Ilmoittautumismaksun osuus on 20-50% koko matkan hinnasta.

Maksaminen verkkokaupassa: Ikaalisten Matkatoimiston internet-sivuilta tehty varaus täytyy maksaa heti varausta tehdessä joko osittain tai kokonaan, riippuen lähtöpäivän läheisyydestä sekä varattavasta matkasta. Asiakas voi valita maksutavaksi myös JOUSTOn, jolloin hän pystyy valitsemaan itselleen pidemmän maksuajan. JOUSTO on maksutapa ja sen käyttäminen sitoo asiakkaan sopimukseen ja matkavaraukseen.

Varmista paikkasi matkalla ja varaa heti verkkokaupasta! Voit silti vielä miettiä asiaa. Voit perua varauksen kuluitta 24 tunnin sisällä varaamisesta, jos lähtöön on peruutushetkellä vähintään 7 vuorokautta ja varaus ei sisällä lentoja.  Jos varaus sisältää lennon, voit vielä peruuttaa matkan, mutta peruutus on tehtävä saman vuorokauden aikana kello 23:00 mennessä.
Lue lisää verkkokaupan riskittömästä varaamisesta.

 

Yleisten matkapakettiehtojen kohdan
4.1.a) tarkoittamissa peruutustilanteissa veloitamme toimistokuluina
15€/henkilö alle 120€/henkilö maksavissa matkoissa
25€/henkilö 120€/hlö tai sen yli maksavissa matkoissa
100€/henkilö lennon sisältävillä matkoilla

Matkanjärjestäjä pidättää oikeuden veloittaa peruutustilanteissa todelliset kulut, jotka saattavat ylittää kohdissa 4.1 a-e mainitun peruutusmaksun. Asiakkaan peruuttaessa matkan veloitetaan häneltä todelliset, palveluntuottajien (esim. lentoyhtiön, laivayhtiön, hotellin) veloittamat kulut täysimääräisinä. Kirjoitetuista lentolipuista ei yleensä suoriteta takaisinmaksua. Nimilistojen lähetyksen jälkeen hotellihuoneista ja laivalipuista ei yleensä suoriteta takaisinmaksua.

Huomaattehan, että reittilennon sisältävän matkan ajankohdan muuttaminen, nimen muuttaminen lentolippuun tai matkan peruuttaminen on yleensä maksullista heti seuraavana päivänä kun matka on varattu. Lentoyhtiöt veloittavat reittilennon muutoksesta, peruuttamisesta, lentolipun nimenmuutoksesta tai -korjauksesta kulun, joka voi hyvin varhaisessa vaiheessa olla koko lentolipun hinta. Tarkat muutos- ja peruutuskulu tiedot toimistostamme.

Yleisten matkapakettiehtojen kohdan 7.1. tarkoittamissa muutos tilanteissa, matkanjärjestäjä pidättää oikeuden veloittaa asiakkaalta palveluntuottajien veloittamat aikaisemman varauksen peruuntumisesta syntyneet kulut täysimääräisinä. Toimistokulu muutostilanteissa on 25€ per varaus. Ryhmävarausten muuttaminen tarjouksen hyväksymisen jälkeen ei ole yleensä mahdollista, muutostilanne katsotaan tapauskohtaisesti. Kysy muutos mahdollisuudesta toimistostamme.

Yleisten matkapakettiehtojen kohdan 7.2. tarkoittamissa tietojen muutos tai luovutus tilanteissa, matkanjärjestäjä pidättää oikeuden veloittaa asiakkaalta 25€ toimistokulun lisäksi palveluntuottajien veloittamat muutoskulut täysimääräisinä.

Ikaalisten Matkatoimisto pidättyy oikeudestaan korottaa matkan hintaa Yleisten matkapakettiehtojen 8 kohdan mukaisesti sopimuksen teon jälkeen valuuttakurssimuutosten takia. Vastaavasti Ikaalisten Matkatoimistolla ei ole velvollisuutta alentaa matkan hintaa valuttakurssimuutosten takia.

Ikaalisten Matkatoimistolla on oikeus vaihtaa kuljetusmuotoa Suomen puolella tapahtuvissa erillisissä liitäntäkuljetuksissa viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkua vähäisen osanottajamäärän vuoksi.

Mikäli matkaa ei ole maksettu viimeistään eräpäivänä, Ikaalisten Matkatoimistolla on oikeus peruuttaa matka ilman ilmoitusta. Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita peruuttamista, vaan peruutus on tehtävä toimistoomme.

Asiakkaan peruessa matkavarauksensa katsotaan peruutusajankohdaksi se hetki, jolloin Ikaalisten Matkatoimisto saa tiedon peruutuksesta toimistomme aukioloaikoina. Sähköpostilla tehty peruutus astuu voimaan, kun Ikaalisten Matkatoimisto on vahvistanut sen asiakkaalle. Suosittelemme tekemään peruutukset puhelimitse asiakaspalveluun 0345800 ja asiakaspalvelumme aukioloaikojen ulkopuolella päivystyspuhelimeen +358 600 – 301 220.

Helposti särkyvät tavarat, lääkkeet ja arvoesineet on kuljetettava käsimatkatavaroina. Suosittelemme mahdollisen kotivakuutuksen matkaosan kattavuuden tarkistamista ja/tai matkavakuutuksen ottamista, johon sisältyy riittävä peruutusturvavakuutus.

Yleisten matkapakettiehtojen kohdan 2.1. mukaisesti Ikaalisten Matkatoimistolla on palvelupuhelinnumero poikkeus- ja hätätapauksia varten +358 600 – 301 220. Puhelun hinta 2,96 € + pvm

Ikaalisten Matkatoimisto Oy on asettanut matkapakettituotannostaan vakuudeen Kuluttajavirastolle.  Kilpailu- ja kuluttajavirasto, Siltasaarenkatu 12 A, 00530 Helsinki, puhelin: 029 505 3000, s-posti: kirjaamo@kkv.fi

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

 

Varaamme oikeuden muuttaa matkaehtoja ja muita tietoja ennen sopimuksen syntymistä.