Lontoon kaupunkiloma, lennot Gatwickin kentälle

Lontoon omatoimisella kaupunkilomalla voit nauttia matkastasi omien aikataulujen ja suunnitelmien mukaan. Lähde Lontooseen nauttimaan suurkaupungin tunnelmasta ja tarjonnasta!
Lähtöpäivä

Helsinki - Lontoo (Gatwick)

Lento lähtee Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja saapuu Gatwickin lentokentälle valitussa aikataulussa. Siirtyminen hotellille omatoimisesti.

  • Lentokentällä on suositeltavaa olla noin 2h ennen lennon lähtöaikaa
2.-14.päivä

Lontoo (valitsemasi määrä päiviä)

Voit viettää Lontoossa niin monta päivää kuin haluat. Käy kiertämässä kuuluisat nähtävyydet, nauti kaupunkitunnelmasta ja monipuolisesta kulttuurista. Lontoossa ei tule tylsää!

Mikäli haluat syventää Lontoon tietämystäsi tai tutustua vaikkapa paikallisiin markkinoihin kannattaa matkalle varata teemallinen kävelykierros. Miltä kuulostaisi esimerkiksi kävelykierros James Bondin tai Viiltäjä Jackin Lontooseen? Tai kiinnostaisiko sinua Belgravian pubikierros tai muodin ja kauppojen kehitys kaupungissa ja näiden pohjalta piipahdus 1700 luvun liikkeisiin? Kysy lisää toimistostamme ja räätälöidään sinulle ja matkaseureellesi tunnelmallinen Lontoon kävelyretki paikallisen suomenkielisen oppaan vetämänä.

Paluupäivä

Lontoo (Gatwick) - Helsinki

Omatoiminen paluu lentokentälle ja lento Helsinkiin valitussa aikataulussa.

MATKAN HINTAAN SISÄLTYY

  • Lennot Helsinki – Lontoo – Helsinki
  • Lentojen verot ja viranomaismaksut
  • Majoitus valitussa hotellissa
  • Aamiaiset hotelliaamuina

Omatoiminen siirtyminen lentokentältä hotellille ja takaisin lentokentälle.

HUOM! Tällä matkalla lennot Lontoon Gatwickin kansainväliselle lentokentälle.