Bonusta jokaisesta matkasta!

Kaupunkiloma Palmassa (4 yötä) ja rantaloma Mallorcan rannikolla, lentäen Helsingistä


Matkan hinta sisältää:

  • Lentomatkat Helsinki-Palma-Helsinki
  • Lentojen verot ja viranomaismaksut
  • Neljä yötä Palmassa
  • Valitsemasi määrä öitä valitussa rantakohteessa

Vietä neljä yötä Mallorcan kauniissa pääkaupungissa Palmassa ja valitsemasi määrän öitä rantakohteessa. Valitse lähtöpäivä ja matkasi pituus omien lomasuunnitelmiesi mukaisesti. Rantasesonki ajoittuu huhti-lokakuulle. Matka sisältää lennot Helsingin ja Palman välillä, sekä majoituksen valituissa hotelleissa.
Lähtöpäivä

Helsinki - Palma

Lähtöpäivänä lento lähtee Helsinki-Vantaan lentoasemalta valitsemasi aikataulun mukaisesti. Lento saapuu Palman lentoasemalle, josta omatoiminen siirtyminen valittuun hotelliin.

  • Lentokentällä on suositeltavaa olla noin 2 tuntia ennen lennon lähtöaikaa
1.-5.päivä

Palma (4 yötä)

Neljä yötä Palmassa valitsemassasi hotellissa. Nauti ihastuttavan pääkaupungin sykkeestä ja käy katsomassa Mallorcan symbolinakin tunnettua La Seun katedraalia sekä kävelemässä kaunista palmujen reunustamaa rantakatua.

5.päivä

Palma - valitsemasi rantakohde

Omatoiminen siirtyminen rantakohteeseen. Palman ja Mallorcan rantakohteiden välillä on hyvät ja edulliset bussiyhteydet. Hotellit järjestävät pyydettäessä myös yksityiskuljetuksia.

5.->päivä

Rantakohde (valitsemasi määrä öitä)

Valitse itsellesi sopivin rantakohde – Alcudianlahti, Puerto Pollensa, Playa de Palma, Cala d’Or, Santa Ponsa, Palmanova tai Magaluf. Vietä kohteessa valitsemasi määrän päiviä nauttien leppoisista rantapäivistä ja tunnelmasta. Pulahda kirkkaan turkoosiin Välimereen ja istahda rantaravintolaan virvoittavalle juomalle ja aterialle sinulle sopivimmassa rantakohteessa.

Paluupäivä

Palma - Helsinki

Omatoiminen siirtyminen Palman lentokentälle ja paluulento Helsinkiin valitussa aikataulussa.

  • Lentokentällä on suositeltavaa olla noin 2 tuntia ennen lennon lähtöaikaa

Tutustu matkan kohteeseen

Mallorca