Pärnun hotellimatka lentäen Helsingistä

Suorat lennot Helsingistä Pärnuun tarjoavat kätevän ja nopean tavan matkustaa Viron suosituimpaan lomakohteeseen. Pärnu tarjoaa upeita hiekkarantoja, historiallista arkkitehtuuria ja monipuolisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, joten kaupunki on erittäin suosittu matkakohde varsinkin kesäaikaan.
Lähtöpäivä

Helsinki-Pärnu

NyxAirin lento lähtee Helsinki-Vantaan lentoasemalta.  Lentoaika Helsingistä Pärnuun on vain 50 minuuttia.

Pärnun lentokentältä omatoiminen siirtyminen valittuun hotelliin. Lentokenttä sijaitsee noin 7 kilometrin päässä Pärnun keskustasta. Keskustan ja lentokentän välillä on helppo liikkua joko bussilla tai taksilla. Bolt-sovellus tarjoaa myös vaihtoehtoisen kyyditysvaihtoehdon.

  • Bussi numero 23 kulkee Lentoaseman ja Pärnun linja-autoaseman välistä reittiä. Bussin aikataulu muuttuu lentoaikataulun mukaan. Hinta 3 euroa.

Pärnu (valitsemasi määrä päiviä)

Pärnussa tekemistä riittää useammaksikin päiväksi, joten siellä kannattaa viettää useampi päivä, jotta ehtii tutustua kaupunkiin ja sen ympäristöön kunnolla. Hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja on Pärnussa runsaasti, joten voit valita mieleisensä majoituspaikan riippuen omista mieltymyksistään ja budjetistaan.

Paluupäivä

Pärnu–Helsinki

Omatoiminen siirtyminen lentoasemalle ja paluulento Helsinkiin.

MATKAN HINTAAN SISÄLTYY:

  • Lennot Helsinki – Pärnu– Helsinki
  • Majoitus valitussa hotellissa
  • Aamiaiset hotelliaamuina

Omatoiminen siirtyminen lentokenttä – hotelli – lentokenttä.

Tutustu matkan kohteeseen