Bonusta jokaisesta matkasta!

Prahan joulutorit -opastettu kaupunkiloma

4.4/5 • 52 ääntä

Opastettu matka Prahan joulutoreille 5.12.2024 lähdöllä.

MATKAN HINTA SISÄLTÄÄ:

  • lennot Helsinki–Praha–Helsinki
  • ruumaan menevä matkalaukku, 23kg
  • 3 yötä keskustahotellissa
  • hotelliaamiaiset
  • bussin palvelut lentokenttä-hotelli-lentokenttä
  • suomenkielisen oppaan 3 tunnin kaupunkikierroksen saapumisen jälkeen
  • lounaan kiertoajelun yhteydessä
  • iltakävelyn oppaan johdolla hotellilta joulutorille

Halukkaat voivat osallistua lisämaksulliseen adventikonserttiin ensimmäisenä iltana. Konsertti tulee varata etukäteen matkavarauksen yhteydessä.


Prahan suosituimmat joulumarkkinat löytyvät vanhankaupungin aukiolta, Staroměstské Naměskilta sekä Venceslauksen aukiolta, mutta toreja löytyy myös keskustan ulkopuolelta. Torien tunnelma nousee illan hämärtyessä, kojut ovat täynnä koristeita, käsitöitä, juomia sekä suolaisia ja makeita herkkuja. Opastetulla matkalla saat enemmän irti kaupungista.
Menopäivä

Helsinki-Praha

Matka alkaa Finnairin suoralla aamupäivän lennolla Helsingistä Prahaan.

  • Olethan kentällä 2 tuntia ennen lennon lähtöaikaa

Opastettu kaupunkikierros Prahassa

Lentokentällä vastassa ovat paikallinen bussi ja opas. Oppaan vetämällä kaupunkikierroksella kuulemme Prahan värikkäästä historiasta sekä sen nykypäivästä, samalla näemme Prahan tärkeimmät nähtävyydet. Kaupunkiin tutustutaan sekä bussilla että kävellen, päälle kannattaa varata ulkoiluun sopiva vaatetus. Kierroksen aikana nautitaan hintaan kuuluva lounas kaupungilla ravintolassa. Kaupunkikierroksen jälkeen bussi kuljettaa hotellin lähistölle, siirtyminen hotellille, jonne majoitutaan kolmeksi yöksi. Opas auttaa hotelliin majoittumisessa.

Illalla opas tulee uudelleen hotellille ja aloitetaan kävelykierros keskustassa, kierros kuljettaa keskustan nähtävyyksille ja päättyy joulumarkkinoille jossa nautitaan yhdessä kupponen glögiä. Joulumarkkinoilta voi jokainen palata hotellille oman aikataulun mukaan.

1.-4.päivä

Praha (3 yötä)

Prahassa majoitutaan keskustahotelliin 3 yöksi.

On aikaa nauttia Prahan monista nähtävyyksistä, kahviloista ja ostosmahdollisuuksista. Vieraile Prahan uuden kaupungin Venceslauksen -aukiolla, joka on tunnettu monista värikkäistä tapahtumista ja joka nykyään on Prahan kaupallinen sydän ja kaupungin vilkkain ostosalue. Ihastele Vanhankaupungin kauniita historiallisia gallerioita ja rakennuksia, täältä löydät myös Prahan kuuluisan raatihuoneentorin ja sen 1300 -luvulta peräisin olevan astronomisen kellon. Prahan metro- ja raitiovaunulinjoja käyttäen pääset helposti ja nopeasti liikkumaan kaupungin eri osien välillä.

Vanhankaupungin pääaukion, Staroměstské Naměskin joulutori on kaupungin kuuluisin joulutori, mutta upeita joulutoreja löytyy myös keskustan ulkopuolelta. Joulutorit kokoavat yhteen niin turistit kuin paikallisen väestönkin, tunnelma kohoaa illan pimetessä. Suosittuja ostoksia ovat puusta veistetyt nuket, lasityöt ja muut perinteiset käsityöt sekä mm. tsekkiläiset muffinsit ja paikallinen olut.

Paluupäivä

Hotelli-lentokenttä

Hotellihuoneet tulee luovuttaa kello 12, mutta hotellilla on tila jonne matkatavarat saa säilytykseen. Illansuussa bussi kurvaa hotellille ja noutaa matkustajat kyytiin kohti lentokenttää.

Praha-Helsinki

Finnairin suora iltalento palauttaa matkaajat kotiin.

Tutustu matkan kohteeseen

Praha