Rakveren kylpyläloma

Rakvere on houkutteleva, nopeasti kehittyvä ja omaleimainen kaupunki. Aqva Hotel & Spa on tasokas kylpylähotelli, jossa viihtyvät kaikki. Kylpylä sijaitsee lähellä Rakveren historiallista linnaa, keskellä kaupungin tarjoamia palveluita. Se on laadukas hyvinvointikylpylä, joka tarjoaa paljon sekä rauhaa etsiville nautiskelijoille että perheille.
imt.fi asiakasarviot
146 arvostelua
8.7 / 10
Menopäivä

Helsinki-Tallinna

Matka alkaa valitsemallasi laivavuorolla Helsingistä Tallinnaan

Menopäivä

Tallinna-Rakvere

Omalla autolla matka taittuu joutuisasti kohti Rakverea.

Ajoaika Tallinnasta Rakvereen on noin 1,5 tuntia.

2.-14.päivä

Rakvere (valitsemasi määrä päiviä)

Aikaa nauttia kylpylän palveluista. Laadukas hyvinvointikylpylä tarjoaa elämyksiä niin rauhaa etsiville nautiskelijoille kuin riemullisempaa tekemistä koko perheelle. Monipuolisella allasosastolla löytyy tilaa uida ja riemuita vesileikeissä. Hoitokylpylän erikoisuutena ovat monet itämaiset hoitomuodot, muun muassa ihmistä kokonaisvaltaisesti hoitava ayurveda.

Voit myös vierailla Rakveren linnoituksella, joka varsinkin kesäaikaan sisältää tekemistä ja näkemistä koko päiväksi. Vierailun arvoinen on myös Viron Poliisimuseo, joka sijaitsee Rakveren keskustassa. Siellä tekemistä riittää koko perheelle.

Nauti lomasta omaan tahtiin.

Tutustu AqvaSpan hoitopaketteihin
Paluupäivä

Rakvere-Tallinna

Voit lähteä paluumatkalle valitsemasi laiva-aikataulun mukaisesti. Huomioithan että ajoaika Rakveresta Tallinnaan on noin 1,5 tuntia ja satamassa tulee olla 1 tunti ennen laivan lähtöä.

Paluupäivä

Tallinna-Helsinki

Paluun merimatka taitetaan valitsemasi laiva-aikataulun mukaisesti.

Matkan hinta sisältää:

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin
  • henkilöautopaikka laivamatkoilla
  • majoituksen valitsemaksesi määräksi öitä
  • aamiainen hotelliaamuina
  • allasosaston käytön

Suosittelemme varaamaan kylpylähoidot majoitusvarauksen yhteydessä. Hoidot ja ruokailut (paitsi aamiainen) eivät sisälly matkan perushintaan.

Tutustu matkan kohteeseen