Bonusta jokaisesta matkasta!

Joulutorimatka Riikaan

4.7/5 • 5 ääntä

Matkan hinta sisältää:

  • laivamatkat Helsinki–Tallinna–Helsinki kansipaikoin
  • bussikuljetus ohjelman mukaisesti, omalla autolla matkaaville henkilöautopaikat laivalta.
  • majoitus valitussa hotellissa
  • aamiainen hotelliaamuina

Joulutorimatka Riikaan on ihana tapa tutustua kaupunkiin ja sen pullollaan joulutunnelmaa olevaan joulutoriin. Vanhankaupungin Tuomiokirkon aukiolla sijaitsevan joulutorin kojut ovat täynnä erilaisia paikallisia herkkuja ja käsitöitä. Lähde nauttimaan kiireettömästä joulunalustunnelmasta bussimatkallemme 5.-8.12.2024.
Lähtöpäivä

Helsinki-Tallinna

Matka alkaa laivalla Helsingistä Tallinnaan. Bussikuljetuksen valinneiden laiva lähtee Helsingistä kello 10:30 ja saapuu Tallinnaan klo 12:30.

Omalla autolla matkustavat voivat valita oman lähtövuoronsa laajasta valikoimastamme.

  • Varaa ruokailut laivamatkoille muun matkavarauksen yhteydessä.

Tallinna-Riika

Bussi Riikaan lähtee Tallinnan satamasta klo 13:00. Kuljettaja ja suomalainen tilausajobussi odottavat Tallinnassa D-terminaalin parkkipaikalla. Matkalla pidetään pieni tauko. Riikaan saavutaan illalla. Bussi jättää lähelle omaa hotellia.

Omalla autolla matkustavat voivat tehdä matkaa Riikaan omaan tahtiinsa. Matkalla voi pitää vaikkapa lounastaukoa Pärnussa.

1.-4.päivä

Riika (3 yötä)

Majoitus valitsemaasi keskustahotelliin. Kaksi kokonaista päivää aikaa nauttia Riian joulunodotus tunnelmasta ja vierailla tietenkin myös Riian tunnelmallisella joulutorilla.

Hotelliaamuina aamiainen sisältyy hintaan.

Paluupäivä

Riika-Tallinna

Paluupäivänä bussi noutaa asiakkaat ja kuljettaa Tallinnan D-terminaaliin. Omalla autolla matkustavat lähtevät matkaan oman paluulaivavuoronsa mukaisessa aikataulussa.

Matka Riiasta Tallinnaan kestää noin kuusi tuntia. Liikenne ja matkalla pidettävät tauot saattavat vaikuttaa ajoaikaan. Bussimatkalla olevilla on 1-2 taukoa matkan aikana. Omalla autolla kulkevat voivat tietenkin päättää itse taukojen määrän.

Tallinna-Helsinki

Kotimatka jatkuu valitsemallanne laivavuorolla takaisin Helsinkiin.

Tutustu matkan kohteeseen

Riika