Bonusta jokaisesta matkasta!

Sooloilumatka Hennan Tallinnaan


Lähde omalle sooloilumatkalle matkailuvaikuttaja Henna Mikkilän Tallinnaan! Voit valita matkasi pituuden sekä lähtö- ja paluuaikataulusi vapaasti. Valittavissa keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Hinta sisältää laivamatkat, hotellimajoituksen sekä tietenkin Hennan tärpit matkallesi!

Matkan hinta sisältää:

  • Laivamatkat valitussa matkustusluokassa
  • Majoitus valitussa hotellissa
  • Aamiaiset valitsemastasi hotellista riippuen
  • Hennan vinkit Tallinnasta (tälle matkalle räätälöidyt vinkkivideot ja muu materiaali IMT:n Oma Loma Appissa)

Useaan hotelliin on myös varattavissa monipuolisia hoitopaketteja jotka eivät sisälly matkan perushintaan. Hoitopaketit, erilliset hoidot ja ruokailut voi varata matkavarauksen yhteydessä.


Muista ladata IMT:n Oma Loma Appi, saat sinne Sooloiluja Hennan räätälöimät vinkkisisällöt heti matkan ostettuasi. Myös ensimmäisenä aamuna Appista on kiva käydä katsomassa Hennan kuulumiset.
Lähtöpäivä

Helsinki - Tallinna

Ei muuta kuin sooloilemaan! Oma Sooloilumatkasi lähtee liikkeelle valitsemallasi laivavuorolla Helsingin Länsisatamasta. Voit valita joko Tallink Siljan tai Eckerö Linen laivan, lähtöaikoja on aamusta iltaan.

Tallinnaan saavuttuasi siirryt omatoimisesti valitsemaasi hotelliin. Huone on yleensä saatavilla iltapäivän puolella noin klo 15–16 aikaan, mutta halutessasi voit viedä matkatavarasi hotellille säilytykseen. Näin voit lähteä kaupunkikierrokselle ilman isoja kasseja.

  • ps. Muistathan varata ruokailut laivamatkoille muun matkavarauksen yhteydessä!
1.->päivä

Tallinna (valitsemasi määrä öitä)

Voit valita majapaikkasi yli 30 keskustahotellin joukosta – valinnanvaraa on idyllisistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Ja valittuasi hotellin valinnanvaraa löytyy myös huoneissa: mieti haluatko satsata vai säästää budjettia muuhun tekemiseen.

Montako yötä ajattelit viihtyä Tallinnassa? Yhden yöpymisen kanssakin ehtii jo kaikenlaista, mutta olisiko aikataulussasi varaa pidempäänkin minilomaan? Kahden tai useamman yön reissulla saat Tallinnasta vielä enemmän irti.

ps. Muistathan ladata ennen matkaa IMT:n Oma Loma Appin, koska sieltä löytyy tälle matkalle Hennan räätälöimät vinkkivideot sekä muu materiaali!

  • Mikäli varaat kylpylähotellin, usein myös sauna- ja uima-allasosaston käyttö sisältyy yöpymisen hintaan
Paluupäivä

Tallinna - Helsinki

Valitse paluumatkasi useasta eri lähtöajasta. Valittavissasi on jälleen sekä Tallink Siljan että Eckerö Linen laivavuorot.

Paluumatkalla on aikaa muistella reissullasi kokemiasi juttuja, ja voit halutessasi jakaa parhaat vinkkisi tai matkakertomuksen myös Tallinnatärpit-ryhmässä!

Tutustu matkan kohteeseen

Tallinna