Viimsin kylpyläloma

11 kilometrin päässä Tallinnan keskustasta kauniilla ja rauhaisalla Viimsin alueella sijaitsee täyden palvelun kylpylähotelli Tallinn Viimsi Spa. Täällä pääset nauttimaan niin kylpylä- ja kauneushoidoista sekä uima-altaiden poreista kuin myös ympäröivän luonnon tarjoamista liikuntamahdollisuuksistakin.
imt.fi asiakasarviot
411 arvostelua
8.6 / 10
Menopäivä

Helsinki-Tallinna

Bussikuljetuksen Viimsiin valinneilla matka alkaa aamulaivalla Helsingistä Tallinnaan. Omalla autolla matkustavat voivat valita laivavuoronsa useiden vaihtoehtojemme joukosta.

  • Varaa ruokailut laivamatkoille muun matkavarauksen yhteydessä

Tallinna-Viimsi

Bussikuljetus kohti Viimsiä lähtee Tallinnan D-terminaalin edestä kello 13:00. Omalla autolla matkan Viimsiin voi taittaa omaan tahtiinsa. Tallinnasta Viimsiin on matkaa 11 km.

  • Käy ihastelemassa Viimsin pientä ja rauhallista Haabneemen rantaa
  • Kesäaikaan avoinna olevassa Viimsin ulkoilmamuseossa pääset näkemään, miten vanhassa rannikkokulttuurissa on eletty 1800-luvun lopulla
2.-14.päivä

Tallinn Viimsi Spa (valitsemasi määrä päiviä)

Voit varata matkasi haluamasi pituiseksi. Tallinn Viimsi Spa ja sen ympäristö tarjoavat paljon tekemistä ja kokemista; rentoudu kylpylän hoidoissa ja altaissa, käy elokuvissa, ihastele merenrantaa ja ulkoile luonnossa kävellen tai pyörällä. Voit myös piipahtaa Tallinnassa paikallisbussin tai taksin kyydissä.

  • Tutustu Tallinn Viimsi Span hemmottelu- ja hoitopaketteihin ja löydä niistä itsellesi sopivin
  • Tutustu myös Viron kylpylöiden erityyppisiin saunoihin ja niiden terveyshyötyihin
Paluupäivä

Viimsi-Tallinna

Paluupäivänä bussi noutaa kylpylän edestä, lähtöaika löytyy matkaohjelmasta. Bussi kuljettaa takaisin Tallinnan D-terminaalille. Omalla autolla matkaavat voivat lähteä paluumatkalle oman aikataulunsa mukaisesti, kannattaa kuitenkin jättää tarpeeksi aikaa paluumatkaan ja huomioida, että satamassa tulee olla tuntia ennen laivan lähtöä. Paluu Tallinnasta Helsinkiin valitulla laivavuorolla.

Tallinna-Helsinki

Paluu Helsinkiin valitun laiva-aikataulun mukaisesti.

Matkan hinta sisältää:

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin
  • bussikuljetus Tallinnan satamasta kylpylään ja takaisin oppaan johdolla / omalla autolla matkaaville henkilöautopaikat laivalta.
  • majoitus kahden hengen huoneessa mukavuuksin aamiaisella
  • kylpytakin käyttö
  • kuntosalin, saunan ja uima-altaan käyttö aukioloaikoina

Perushintaan ei sisälly kylpylähoitoja ja ruokailuja (paitsi aamiainen). Suosittelemme varaamaan hoitopaketit ja ruokailut matkavarauksen yhteydessä. 

Tutustu matkan kohteeseen