Bonusta jokaisesta matkasta!

Tarton hotellimatka junalla

4.5/5 • 67 ääntä

Matkan hintaan sisältyy:

  • laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki valitulla laivavuorolla
  • junaliput Tallinna-Tartto-Tallinna
  • majoitus valitussa hotellissa
  • aamiainen hotelliaamuina

 

Huom! Aikataulussa mainitut junien lähtöajat ovat suuntaa-antavia, ja vaihtelevat lähtöpäivän sekä saatavuuden mukaan. Junapaikkoja ei ole etukäteen varattu. Matkatoimisto tekee paikkavaraukseen varausvahvistukseen jälkeen. Junaliput lähetetään matkan varaajalle sähköpostitse. Matkustusluokka on 1. luokka.  


Mielenkiintoinen Tartto tarjoaa matkailijalle Keski-Euroopan tunnelmaa vanhoine kortteleineen ja ravintoloineen. Kaupunki tunnetaan erityisesti nuorten ja opiskelijoiden kaupunkina, mutta tekemistä riittää kaikenikäisille. Nyt pääset kauttamme parissa tunnissa junalla Tallinnasta Tarttoon!
Lähtöpäivä

Helsinki-Tallinna

Matka alkaa laivamatkalla Helsingistä Tallinnaan. Voit valita haluamasi laivavuoron laajasta lähtövalikoimastamme. Tallinnasta matka jatkuu junalla Tarttoon, Tallinnan satamasta omatoiminen siirtyminen Tallinnan rautatieasemalle. Huomioithan junan lähtöajan, Tallinnassa saattaa olla hetki aikaa kierrellä, riippuen millä laivavuorolla saavut.

  • Raitiovaunut 1 ja 2 kuljettavat satamasta Tallinnan rautatieasemalle
  • Matka satamasta Tallinnan satamasta Rautatieasemalle on 2 km, eli matkan voi myös kävellä.

Tallinna-Tartto

Junassa aikaa nauttia matkanteosta ja katsella maisemia. Matka-aika noin 2 h, riippuen junavuorosta. Tarkista junan lähtöaika matkalipusta, matkaohjelmassa junan aika on arvioitu lähtöaika.

Tartto (valitsemasi määrä päiviä)

Tartossa omatoiminen siirtyminen hotelliin. Tartossa tutkittavaa riittää useammaksikin päiväksi. Vanhakaupunki, eri museot ja ostosmahdollisuudet vievät mennessään. Tarjolla on hotelleja keskustasta ja vähän keskustan ulkopuolelta.

  • Tarton rautatieasema sijaitsee noin 20 minuutin kävelymatkan päässä Tarton keskustasta
  • Bussit numero 3, 10 ja 25 kulkevat Tarton rautatieaseman ja keskustan välillä
Maksulliset lisäpalvelut
Lähtöpäivä

Tartto-Tallinna

Tartossa omatoiminen siirtyminen rautatieasemalle. Tarkistathan junan lähtöajan junalipusta, matkaohjemassa mainittu aika on suuntaa antava.

Tallinna-Helsinki

Omatoiminen siirtyminen Tallinnan rautatieasemalta satamaan, olethan ajoissa satamassa. Paluulaivamatka Tallinnasta Helsinkiin taittuu valitsemasi laiva-aikataulun mukaisesti.

Tutustu matkan kohteeseen

Tartto