Keväinen matka Tukholman puutarhamessuille

MATKAN HINTAAN SISÄLTYY:

  • Päivä Tukholmassa risteily valitussa hyttiluokassa
  • polttoainelisämaksu (ei alle 5-vuotiailla)
  • kuljetus Tukholman satama – Puutarhamessut – satama
  • messulipun lauantaille 23.3.
Nordiska Trädgårdar on vakiinnuttanut paikkansa Pohjoismaiden viherpeukaloiden kohtauspaikkana. Vuonna 2024 puutarhamessuja vietetään maaliskuun lopulla. IMT:n matka messuille suuntautuu viikonloppuna. Matkaan sisältyvät kuljetukset Tukholman satamasta messuille sekä messulippu.
Menopäivä

Helsinki-Tukholma

Ensimmäinen yö vietetään Silja Serenaden palveluista nauttien. Upea kävelykatulaiva lähtee Helsingistä kello 17:00 ja koko ilta on aikaa laivalla.

  • Voit ostaa myös kuljetuksen Helsinkiin reitiltä Ikaalinen-Tampere-Valkeakoski-Hämeenlinna-Helsinki

Tukholma, Puutarhamessut

Aamulla 10:00 saavutaan Tukholmaan. Satamassa odottaa suomalainen bussi ja kuljettaja. Kun matkustajat on saatu kyytiin, matka messuille alkaa. Messuille sinulla jää aikaa noin 5 tuntia, kunnes bussi noutaa matkaajat sovitusta tapaamispaikasta. Ostokset saat kätevästi pakattua bussiin, jossa ne matkaavat kotisuomeen.

Nordiska Trädgårdar järjestetään Stockholmsmässanissa Älvsjössä, Tukholmassa.
Pohjoismaiset Puutarhamessut Tukholmassa, tunnettu nimellä ”Nordiska Trädgårdar”, kutsuvat kaikki viherpeukalot ja puutarhataiteen ystävät kokemaan Pohjoismaiden johtavat puutarhamessut. Tämä ainutlaatuinen puutarhamessutapahtuma tarjoaa laajan valikoiman luovia ideoita, käytännön vinkkejä, teknologiaa ja kasvitiedettä, kaiken tarvittavan puutarhasi inspiroimiseksi yhdessä paikassa. Viikonlopun aikana on mahdollista osallistua seminaareihin, avoimiin luentoihin ja ihailla inspiroivia näyttelyitä. Puutarhamessut tarjoavat runsaasti inspiraatiota uusista ideoista, siemenistä, kasveista, työkaluista, ilmaisista neuvoista, tiedosta, avoimista keskusteluista, seminaareista ja puutarhahenkilöisyyksistä . Nordiska Trädgårdar on erinomainen tapaamispaikka niin harrastelijapuutarhureille kuin ammattilaisillekin, tarjoten runsaasti uutta oppimista ja inspiraatiota kaikille puutarhan ystäville. Puutarhamessuille suuntautuva matka on täydellinen tapa viettää keväinen viikonloppu tutustuen uusimpiin puutarhatrendeihin ja -innovaatioihin, sekä nauttien puutarhahoidon iloista yhdessä muiden samanhenkisten kanssa.

Tukholma-Helsinki

Paluussa Silja Serenade lähtee Tukholmasta 16:45 ja saapuu Helsinkiin 9:55 sunnuntai aamuna.

Tutustu matkan kohteeseen

Tukholma