Uppsalan hotellimatka junalla, Turusta

Matkan hintaa sisältää

  • meno-paluu laivamatkat: Turku–Tukholma–Turku
  • meno–paluu junaliput: Tukholma–Uppsala–Tukholma
  • hotellimajoitus Uppsalassa aamiaisella (valitsemasi määrä öitä)

Huom!  Junapaikkoja ei ole etukäteen varattu. Matkatoimisto tekee paikkavaraukseen varausvahvistukseen jälkeen. Mikäli haluat matkustaa toisella junavuorolla tai toisessa matkustusluokassa ilmoita toiveesi varauksen yhteydessä. Junaliput lähetetään matkan varaajalle sähköpostitse. Matkustusluokka on ekonomiluokka.  

Turusta laivalla Tukholmaan ja sieltä junalla Uppsalaan. Pohjoismaiden vanhimmasta yliopistosta tunnettu kaupunki on rento ja trendikäs matkakohde. Junalla pääsee Tukholmasta Uppsalaan alle tunnissa.

Turku–Tukholma

Matka alkaa laivamatkalla Turusta– Tukholmaan. Ensimmäinen yö vietetään laivalla ja nautitaan sen tarjonnasta. Laiva saapuu aamulla klo 06:10 Tukholmaan, josta matka jatkuu junalla Uppsalaan. Satamasta omatoiminen siirtyminen keskustan juna-asemalle.

  • Lähin metroasema on Gärdet n. 500 metrin kävelymatkan päässä, kävelysilta lähtee suoraan terminaalista.

Tukholma–Uppsala

Junalla Tukholmasta Uppsalaan. Arvioitu  junan lähtöaika klo 8:30–09:09. Tarkista junan lähtöaika matkalipusta. Mikäli haluat viettää päivän Tukholmassa ja matkustaa Uppsalaan vasta iltapäivällä, tai toisessa matkustusluokassa ilmoita toiveesi varauksen yhteydessä. Junia kulkee tunnin välein.

Uppsala (valitsemasi määrä öitä)

Uppsalassa vietät valitsemasi määrän öitä valitsemassasi hotellissa. Voit nauttia kaupungista niin monta päivää kuin itse haluat. Voit viettää aikaa katsellen nähtävyyksiä, ostoksilla tai kaupungin tapahtumissa. Uppsalan kulttuuritarjonta on runsasta, voi käydä vaikkapa konserteissa tai kierrellä taidegallerioissa.

Uppsala–Tukholma

Paluumatkalle juna lähtee  klo 12:44 ja saapuu Tukholmaan klo 13:23. Tarkista junan lähtöaika matkalipusta.

Tukholma–Turku

Laiva lähtee Tukholmasta kohti Turkua klo 19:30. Yö vietetään laivalla. Satamassa tulee olla tunti ennen laivan lähtöä. Paluulaivalla on on aikaa nauttia laivan monista ruoka- ja muista ravintoloista, tehdä tax free ostoksia tai vain nauttia risteilymatkasta. Laiva saapuu Turkuun aamulla klo 07:0.

Tutustu matkan kohteeseen

Uppsala