Bonusta jokaisesta matkasta!

Varnan rantaloma 30.8.2023 -lähtö


Matkan hinta sisältää

  • suorat charter-lennot Helsinki-Varna-Helsinki
  • ruumaan menevä matkalaukku
  • hotellimajoitus aamiaisin, 7 yötä
  • opaspalvelut lentokenttä-hotelli-lentokenttä
  • lentokenttäkuljetukset lentokentän ja hotellin välillä meno-paluu
  • verot ja viranomaismaksut

 


Bulgarian yksi tunnetuimmista rantalomakohteista on Mustanmeren helmenä tunnettu Varna. Matkalla majoitutaan 7 yöksi Varnan Kultahietikon loma-alueella Hotel Ermassa. Helsingistä Varnaan ja takaisin Helsinkiin lennetään mukavasti charter-lennoin.
Lähtöpäivä

Matkamme alkaa 30.8. suoralla charter-lennolla Helsinki-Vantaan lentoasemalta Varnan lentoasemalle. Lennon lähtöaika Helsinki-Vantaan lentokentältä on klo 18:30. Saapuminen Varnan lentokentälle klo 21:20. Lentoaika noin 3 h. Lentolippu sisältää käsimatkatavaran lisäksi yhden ruumaan menevän matkalaukun per henkilö.

Perillä Varnan lentokentällä ovat vastassa opas sekä bussi.

 

Kuljetus Varnan lentokentältä hotellille

Bussikuljetus Varnan lentokentältä hotellille.

1.-8.päivä

Varna (7 yötä)

Nyt on aikaa nauttia upeasta Mustanmeren rannan Kultahietikosta. Majoituskohteemme Hotelli Erma on suurehko hotelli, joka sijaitsee noin 200 metrin päässä rannalta. Hotellin palvelut ovat monipuoliset ravintoloineen, baareineen sekä allasalueineen. Tämän lisäksi Kultahietikon monipuoliset palvelut ja huvittelumahdollisuudet löytyvät heti hotellin läheltä. Kultahietikon noin 4 kilometrin pituisella merenrannalla voi uimisen ja auringonpalvonnan lisäksi pistäytyä jollakin monista ravintoloista tai osallistua erilaisiin vesiurheilumahdollisuuksiin.

Matkan aikana kannattaa tehdä omatoimiretki noin 18 kilometrin päässä sijaitsevaan Varnaan, josta löytyy laaja valikoima erilaisia kauppoja, museoita, ravintoloita sekä myös Mustanmeren hiekkarantaa. Hotellilta pääsee Varnaan muun muassa paikallisbussin kyydillä.

Päivät perillä omatoimisesti oman ohjelman mukaisesti.

Paluupäivä

Kuljetus hotellilta Varnan lentokentälle

Vielä on aikaa nauttia Kultahietikon upeista maisemista. Huone tulee luovuttaa aamupäivän aikana, mutta hotellilta löytyy tila, johon matkatavarat voi jättää säilytykseeen lähtöön asti.

Paluukuljetus hotellilta Varnan lentokentälle

Paluulento Varna-Helsinki

Paluulento Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Lentoaika on noin 3h. Lento lähtee Varnan lentokentältä klo 22:40 ja saapuu Helsinki-Vantaan lentokentälle klo 01:45 (7.9.)