Bonusta jokaisesta matkasta!

Baltian parhaat beachit, Jurmala, Liepaja, Palanga ja Pärnu, Road Trip

Matkan hintaan sisältyy

  • laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki valitulla laivavuorolla
  • henkilöauton laivauksen meno-paluu
  • kaksi yötä Jurmalassa
  • kaksi yötä Liepajassa
  • kaksi yötä Palangassa
  • valitsemasi määrä öitä Pärnussa
  • aamiaiset valitsemastasi hotellista riippuen
Koe Viron, Latvian ja Liettuan upeimmat uima-rannat samalla matkalla. Kesäkaupunkien elämää ja rannan vilinää pääsee matkalla ihmettelemään Palangan, Liepajan, Jurmalan ja Pärnun hiekkarannoille. Koe Baltian parhaat rannat omalla autolla matkustaen. Varaa road trip -matka helposti!
Lähtöpäivä

Helsinki–Tallinna

Matka alkaa valitsemallasi laivavuorolla Helsingistä Tallinnaan.

Tallinna–Riika–Jurmala

Tallinnasta alkaa ajomatka kohti etelää ja Riikaa. Riian kohdalla auton nokka kääntyy länteen ja matka jatkuu rannikolle Jurmalan rantakaupunkiin. Ajoaika Tallinnasta Jurmalaan on noin 4,5 tuntia.

Jurmala (2 yötä)

On aika nauttia kauniista merenrantakaupunki Jurmalasta ja sen upeista puutaloista, rantapromenadista sekä ennen kaikkea hienosta, vaaleasta rannasta.

3. päivä

Jurmala–Liepaja

Aamupäivän voit vielä nauttia Jurmalasta tai lähteä jo omaa tahtia jatkamaan matkaa kohti Latvian länsi-rannikkoa ja Liepajaa. Ajomatkaa Jurmalasta Liepajaan kertyy noin 2,5 tuntia, joten päivän aikana voi myös tehdä pieni koukkuja reitille. Mikäli matkalla koukkaa etelän kautta, voi käydä tutustumassa Jelgavan kaupunkiin, joka tunnetaan kauniista historiallisista rakennuksistaan. Koukkaus kaupungin kautta pidentää ajomatkaa noin puolella tunnilla. Autoilusta tykkäävä voi myös valita pohjoisen rantareitin, jolloin ajoaika Jurmalasta Liepajaan on noin viisi tuntia.

Liepaja (2 yötä)

Latvian kolmanneksi suurin kaupunki Liepaja on kuuluisa hiekkarannastaan.

5. päivä

Liepaja-Palanga

Ajoaika Liepajasta Palangaan on vain noin tunnin verran. Matkan varrella voit koukata vaikkapa Papen luonnonpuistossa, jossa elää  mm. villihevosia ja – vuohia. Alue on myös lintubongareiden paratiisi runsaan lintulajistonsa vuoksi.

Palanga (2 yötä)

Palanga on yksi Liettuan suosituimmista rantakohteista. Täällä vietetään 2 yötä. Rantasesonki alkaa jo hyvissä ajoin keväällä ja jatkuu säiden salliessa pitkälle syksyyn.

Suosittelemme varaamaan yhden päivän retkelle Klaipeidasta etelään aina ainutlaatuiselle Kuurinkynkäälle. Kapea hiekkakangas halkoo Itämeren kahtia muodostaen laguunimaisen merialueen. Lähes sadan kilometrin mittainen hiekkaniemi koostuu Euroopan suurimmista hiekkadyyneistä. Vaikuttava paikka!

7.päivä

Palanga-Pärnu

Ajomatkaa Palangasta Pärnuun on reilut kuusi tuntia. Saat kuitenkin valita Pärnuun haluamasi määrän öitä, joten voit rauhassa jättää tämän päivän vielä Palangalle ja lähteä ajomatkalle vasta iltapäivästä. Pärnussa majoitut valitsemaasi hotelliin.

7.-17. päivä

Pärnu (valitsemasi määrä öitä)

Saat itse valita montako päivää vietät Pärnussa. Tässä kesäkaupungissa aika ei tule pitkäksi, joten muista varata tarpeeksi päiviä Pärnusta nauttimiselle.

Paluupäivä

Pärnu-Tallinna

Aamiaisen jälkeen matka kohti Tallinaa alkaa. Ajoaikaa Pärnusta Tallinnaan kertyy noin kaksi tuntia ja satamassa tulee olla tuntia ennen laivan lähtöä.

Tallinna-Helsinki

Paluulaivamatka taittuu valitsemallasi laiva-aikataululla.

Tutustu matkan kohteeseen

Jurmala