Ed Sheeran keikkamatka Vilnaan, 2 yö lentäen Helsingistä

Matkan hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki-Vilna-Helsinki
  • Verot ja viranomaismaksut
  • Majoitus (2 yötä) Comfort Hotel LT – Rock ’n’ Roll Vilnius
  • Aamiaisen hotelliaamuina
  • Lippu Ed Sheeranin keikalle 3.8.2024
  • Bussikuljetus keikalle Kaunasiin

Halutessasi voit ostaa myös ruumaan menevän laukun lisämaksusta lentomatkoille.

Itseänsä kuulijoiden sydämiin laulanut Ed Sheeran saapuu Kaunasiin. IMT järjestää unohtumattoman keikkamatkan, joka ei tarjoa pelkästään upeaa konserttikokemusta, vaan myös mahdollisuuden tutustua Liettuan pääkaupunkiin Vilnaan. Helsingistä on Vilnaan nopeat ja hyvät yhteydet ja kahden yön matkalla myös kaupunkiin jää hyvin aikaa tutustua.
Menopäivä

Helsinki-Vilna

Matka alkaa valitsemallasi lennolla Helsingistä Vilnaan.

1.-3.päivä

Vilna (2 yötä)

Omatoiminen siirtyminen hotellille, jonne majoitutaan kahdeksi yöksi. Matkan hinta sisältää myös aamiaisen hotelliaamuina.

2.päivä

Ed Sheeranin keikka Kaunasissa

Bussi noutaa matkustajat hotellilta ja kuljettaa Kaunasiin, Darius and Girėnas Stadionille (ajomatka noin 1 tunti). Ovet stadionille avautuvat kello 16:00 ja Ed Sheeranin keikan on määrä alkaa klo 18:00 aikaan. Mielettömän keikkaelämyksen saat jakaa yli 50 000 fanin kanssa. Keikan päätyttyä bussi noutaa matkustajat samasta paikasta ja matka takaisin Vilnaan alkaa.

Paluupäivä

Vilna-Helsinki

Omatoiminen päivä kaupungissa. Hotellihuoneet tulee luovuttaa klo 12, mutta hotellilla on säilytystila jonne matkatavarat voi jättää odottamaan ennen kotimatkaa. Omatoiminen siirtyminen lentokentälle, josta paluulento valitsemallasi aikataululla Helsinkiin.

Tutustu matkan kohteeseen

Vilna