Ed Sheeran keikkamatka Vilnaan, 2 yö lentäen Tampereelta

Matkan hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Tampere-Vilna-Tampere
  • Verot ja viranomaismaksut
  • Majoitus (2 yötä) Comfort Hotel LT – Rock ’n’ Roll Vilnius
  • Aamiaisen hotelliaamuina
  • Lippu Ed Sheeranin keikalle 3.8.2024
  • Bussikuljetus keikalle Kaunasiin

Halutessasi voit ostaa myös ruumaan menevän laukun lisämaksusta lentomatkoille.

Kaunasiin konsertilleen saapuva Ed Sheeran, on hurmannut kuuntelijoiden sydämet ympäri maailman. IMT:n järjestämälle keikkamatkalle, pääset nauttimaan paitsi tästä ainutlaatuisesta konsertista myös Vilnan, Liettuan pääkaupungin, viehätyksestä. Voit matkustaa Tampereelta Vilnaan helposti AirBalticin lennolla, jossa on lyhyt vaihto Riiassa.
Menopäivä

Tampere-Vilna

Matka alkaa lennolla Tampereelta Vilnaan.

1.-3.päivä

Vilna (2 yötä)

Omatoiminen siirtyminen hotellille, jonne majoitutaan kahdeksi yöksi. Matkan hinta sisältää myös aamiaisen hotelliaamuina.

2.päivä

Ed Sheeranin keikka Kaunasissa

Bussi noutaa matkustajat hotellilta ja kuljettaa Kaunasiin, Darius and Girėnas Stadionille (ajomatka noin 1 tunti). Ovet stadionille avautuvat kello 16:00 ja Ed Sheeranin keikan on määrä alkaa klo 18:00 aikaan. Mielettömän keikkaelämyksen saat jakaa yli 50 000 fanin kanssa. Keikan päätyttyä bussi noutaa matkustajat samasta paikasta ja matka takaisin Vilnaan alkaa.

3.päivä

Vilna-Tampere

Omatoiminen päivä kaupungissa. Hotellihuoneet tulee luovuttaa klo 12, mutta hotellilla on säilytystila jonne matkatavarat voi jättää odottamaan ennen kotimatkaa. Omatoiminen siirtyminen lentokentälle, josta paluulento valitsemallasi aikataululla Tampereelle.

Tutustu matkan kohteeseen

Vilna