Balettimatka Vilnaan

Romanttinen Giselle esitetään Vilnan kansallisbaletissa 27.4.2024. Kuuluisan baletin koreografina toimii arvostettu espanjalainen Lola de Avilan. Nauti tunnelmallisesta Vilnasta, keväisestä tunnelmasta ja upeasta balettiesityksestä. Matkan hintaan kuuluvat lennot, hotellimajoitus ja liput lauantaiseen esitykseen.
Menopäivä

Helsinki-Vilna

Matka alkaa valitsemallasi lennolla Helsingistä Vilnaan. Vilnan lentokentältä on omatoiminen siirtyminen hotelliin. Kenttä sijaitsee noin 15minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta.

1.-3.päivä

Vilna (2 yötä valitsemassasi hotellissa)

Vilnassa voit valita majoituksesi lukuisista hotellivaihtoehtoistamme kahden tähden budjettihotellista loistokkaaseen viiden tähden majoitukseen. Kaikki hotellimme sijaitsevat kävelymatkan päässä Vilnan upeasta vanhasta kaupungista, ruokapaikoista ja keskeisiltä nähtävyyksiltä.

2.päivä

Giselle -baletti

Vilnan kansallinen ooppera ja balettiteatteri on tunnettu monipuolisesta ohjelmistostaan ja yhteistyöstä kansainvälisten koreografien kanssa. Baletti on kerännyt kansainvälistä mainetta ja arvostusta. Matkan hintaan sisältyy liput Giselle -baletin esitykseenä, joka nähdään Liettuan kansallisbaletissa lauantaina 27.4. klo 18:30. Baletin koreografina on espanjalainen Lola de Avilan ja sen pääosan soolotanssijoina nähdään Olesia Shaytanova ja Jonas Laucius.

Paluupäivä

Vilna-Helsinki

Omatoiminen siirtyminen lentokentälle ja paluulento valitsemallasi aikataululla kotiin.

MATKAN HINTAAN SISÄLTYY:

  • lennot Helsinki-Vilna-Helsinki
  • verot ja viranomaismaksut
  • yöpymiset valitussa keskustahotellissa
  • aamiaiset hotelliaamuina
  • liput Giselle -baletin esitykseen 27.4.

Matkalla liikkuminen Vilnassa tapahtuu omatoimisesti.

Tutustu matkan kohteeseen