Bonusta jokaisesta matkasta!

Äkkilähdöt | Rantalomat

Kohti lämpöä ja aurinkoa IMT:n äkkilähdöillä! Matkoja Välimerelle sekä Baltian upeille hiekkarannoille, katso lisää ja varaa edullinen äkkilähtö rantalomalle!
Taattuja elämyksiä & rakkaita muistoja

Rodoksen lomamatka, lentäen Tampereelta

Tampere-Rodos
Rodos (valitsemasi määrä päiviä)
Rodos-Tampere
Rodoksen lomalle lähdet lentäen Tampereelta. Lomapaketin hintaan kuuluvat lennot, majoitus valitussa hotellissa sekä aamiaiset hotelliaamuina.


Kreetan lomamatka lentäen Helsingistä

Helsinki-Hania
Kreeta (valitsemasi määrä öitä)
Hania-Helsinki
Kreeta on tarjonnut vuosikymmenien ajan suomalaisille matkailijoille upeita hiekkarantoja, aurinkoa, kuvankaunista luontoa ja herkullisia kreikkalaisia antimia!


Malagan lomamatka, lentäen Helsingistä

Helsinki-Malaga
Malaga (valitsemasi määrä päiviä)
Malaga-Helsinki
Vietä Malagassa niin monta päivää kuin haluat ja valitse sinulle sopivimmat lennot. Kaikki majoituksemme sisältävät hotelliaamiaisen.


Malagan lomamatka, lentäen Tampereelta

Tampere-Malaga
Malaga
Malaga-Tampere
Vietä Malagassa niin monta päivää kuin haluat ja valitse sinulle sopivimmat lennot. Kaikki majoituksemme sisältävät hotelliaamiaisen.


Mallorcan lomamatka

Helsinki-Mallorca
Mallorca (valitsemasi määrä öitä)
Mallorca-Helsinki
Kristallinkirkas Välimeri, viehättävät rantapoukamat hiekkarantoineen, herkullinen ruoka ja lumoavat pikkukylät – tätä kaikkea Mallorca tarjoaa! Voit valita matkasi lähtöpäivän ja pituuden omien lomasuunnitelmiesi mukaisesti. Matka sisältää lennot Helsingin ja Mallorcan välillä, sekä majoituksen valitussa hotellissa aamiaisella. Voit valita minkä lähtöpäivän vaan, mutta suorat Norwegianin lennot löydät tiistai ja lauantai lähdöiltä.


Rantaloma Juan-les-Pinsissä (2 yötä) ja kaupunkiloma Nizzassa, lentäen Helsingistä

Helsinki–Nizza
Juan-les-Pins (2 yötä)
Juan-les-Pins–Nizza
Nizza (1-5 yötä oman valintasi mukaan)
Nizza–Helsinki
Matka sisältää 2 yötä Juan-les-Pinsissä, 1-5 yötä oman valintasi mukaan Nizzassa, hotelliaamiaiset sekä lennot Helsinki–Nizza–Helsinki. Rantasesonki ajoittuu touko-syyskuulle.


2 yötä Lissabonissa ja valitsemasi määrä öitä Cascaisissa, lentäen Helsingistä

Helsinki–Lissabon
Lissabon (2 yötä)
Cascais (valitsemasi määrä öitä)
Lissabon–Helsinki
Matka sisältää lennot Helsingin ja Lissabonin välillä, kahden yön majoituksen Lissabonissa ja oman valintasi mukaan 1-7 yötä Cascaisissa aamiaisin. Cascain suosituin rantalomasesonki ajoittuu touko-lokakuun välille.


IMT:n äkkilähtö rantalomalle

Jos huono sää alkaa tympimään tai tulee muuten mahdollisuus lähteä kohti lämpöä ja aurinkoa, on kiva tietää että matkalle pääsee nopeasti!

Minkälaisia äkkilähtöjä rantalomalle on saatavilla?

Valikoima riippuu lentojen saatavuudesta. Kevät-, kesä- ja syyskaudella saatavilla on äkkilähtöjä Kreikkaan, Espanjaan, Italiaan ja Portugaliin. Valikoimassa on mm. äkkilähtö Rodokselle ja äkkilähtö Mallorcalle. Lisäksi talvikaudella löytyy äkkilähtöjä Kananarialle, mahdollisuus on löytää edullinen äkkilähtö Teneriffalle.