Bonusta jokaisesta matkasta!

Äkkilähdöt | Rantalomat

Kohti lämpöä ja aurinkoa IMT:n äkkilähdöillä! Matkoja Välimerelle sekä Baltian upeille hiekkarannoille, katso lisää ja varaa edullinen äkkilähtö rantalomalle!
Taattuja elämyksiä & rakkaita muistoja

Teneriffan lomamatka

Helsinki-Teneriffa
Teneriffa (valitsemasi määrä öitä)
Teneriffa-Helsinki
Voit valita matkasi lähtöpäivän ja pituuden. Matka sisältää lennot Helsingin ja Teneriffan välillä, sekä majoituksen valitussa hotellissa aamiaisella. Ota hotellia valitessa huomioon, että suurin osa lentoyhtiöistä lentää saaren eteläiselle lentokentälle.


Teneriffan lomamatka, lentäen Tampereelta

Tampere-Teneriffa
Teneriffa (valitsemasi määrä öitä)
Teneriffa-Tampere
Voit valita matkasi lähtöpäivän ja pituuden. Matka sisältää lennot Tampereen ja Teneriffan välillä, sekä majoituksen valitussa hotellissa aamiaisella. Ota hotellia valitessa huomioon, että suurin osa lentoyhtiöistä lentää saaren eteläiselle lentokentälle.


2 yötä Lissabonissa ja valitsemasi määrä öitä Cascaisissa, lentäen Helsingistä

Helsinki-Lissabon
Lissabon
Cascais
Lissabon-Helsinki
Matka sisältää lennot Helsingin ja Lissabonin välillä, sekä majoituksen valituissa hotelleissa aamiaisella


Kaupunkiloma Ateenassa (2 yötä) ja rantaloma Kreikan rannikolla

Helsinki-Ateena
Ateena (2 yötä)
Ateena-Glyfada
Glyfada (valitsemasi määrä öitä)
Ateena-Helsinki
Matka sisältää lennot Helsingistä Ateenaan ja majoitukset aamiaisella. Voit itse valita montako päivää vietät matkalla. Rantasesonki ajoittuu huhti-lokakuulle.


IMT:n äkkilähtö rantalomalle

Jos huono sää alkaa tympimään tai tulee muuten mahdollisuus lähteä kohti lämpöä ja aurinkoa, on kiva tietää että matkalle pääsee nopeasti!

Minkälaisia äkkilähtöjä rantalomalle on saatavilla?

Valikoima riippuu lentojen saatavuudesta. Kevät-, kesä- ja syyskaudella saatavilla on äkkilähtöjä Kreikkaan, Espanjaan, Italiaan ja Portugaliin. Valikoimassa on mm. äkkilähtö Rodokselle ja äkkilähtö Mallorcalle. Lisäksi talvikaudella löytyy äkkilähtöjä Kananarialle, mahdollisuus on löytää edullinen äkkilähtö Teneriffalle.