Bonusta jokaisesta matkasta!

Äkkilähdöt | Rantalomat

Kohti lämpöä ja aurinkoa IMT:n äkkilähdöillä! Matkoja Välimerelle sekä Baltian upeille hiekkarannoille, katso lisää ja varaa edullinen äkkilähtö rantalomalle!
Taattuja elämyksiä & rakkaita muistoja

Gran Canarian lomamatka, lentäen Tampereelta

Tampere-Gran Canaria
Gran Canaria (valitsemasi määrä öitä)
Gran Canaria-Tampere
Voit valita matkasi lähtöpäivän ja pituuden. Matka sisältää lennot Tampereen ja Gran Canarian välillä, sekä majoituksen valitussa hotellissa aamiaisella. Suorat lennot Tampereelta ovat joulu-maaliskuussa aina tiistaisin.


Teneriffan lomamatka, lentäen Tampereelta

Tampere-Teneriffa
Teneriffa (valitsemasi määrä öitä)
Teneriffa-Tampere
Voit valita matkasi lähtöpäivän ja pituuden. Matka sisältää lennot Tampereen ja Teneriffan välillä, sekä majoituksen valitussa hotellissa. Suorat lennot Tampereelta loka-huhtikuussa keskiviikkoisin ja lauantaisin. Ota hotellia valitessa huomioon, että suurin osa lentoyhtiöistä lentää saaren eteläiselle lentokentälle.


Teneriffan lomamatka

Helsinki-Teneriffa
Teneriffa (valitsemasi määrä öitä)
Teneriffa-Helsinki
Voit valita matkasi lähtöpäivän ja pituuden. Matka sisältää lennot Helsingin ja Teneriffan välillä, sekä majoituksen valitussa hotellissa. Ota hotellia valitessa huomioon, että suurin osa lentoyhtiöistä lentää saaren eteläiselle lentokentälle.


Malagan lomamatka, lentäen Tampereelta

Tampere-Malaga
Malaga
Malaga-Tampere
Vietä Malagassa niin monta päivää kuin haluat ja valitse sinulle sopivimmat lennot. Kaikki majoituksemme sisältävät hotelliaamiaisen.


Malagan lomamatka, lentäen Helsingistä

Helsinki-Malaga
Malaga (valitsemasi määrä päiviä)
Malaga-Helsinki
Vietä Malagassa niin monta päivää kuin haluat ja valitse sinulle sopivimmat lennot. Kaikki majoituksemme sisältävät hotelliaamiaisen.


IMT:n äkkilähtö rantalomalle

Jos huono sää alkaa tympimään tai tulee muuten mahdollisuus lähteä kohti lämpöä ja aurinkoa, on kiva tietää että matkalle pääsee nopeasti!

Minkälaisia äkkilähtöjä rantalomalle on saatavilla?

Valikoima riippuu lentojen saatavuudesta. Kevät-, kesä- ja syyskaudella saatavilla on äkkilähtöjä Kreikkaan, Espanjaan, Italiaan ja Portugaliin. Valikoimassa on mm. äkkilähtö Rodokselle ja äkkilähtö Mallorcalle. Lisäksi talvikaudella löytyy äkkilähtöjä Kananarialle, mahdollisuus on löytää edullinen äkkilähtö Teneriffalle.