Bonusta jokaisesta matkasta!

Riskitön varaus – peruuta kuluitta 24h varauksesta


Kuluton peruutusoikeus

✅ 🛳 Voit perua varauksen kuluitta 24 tunnin sisällä varaamisesta, jos lähtöön on peruutushetkellä vähintään 7 vuorokautta eikä varaus sisällä lentoja.

✅ ✈️ Jos varaus sisältää lennon, voit vielä peruuttaa matkan, mutta peruutus on tehtävä varaamisen kanssa saman vuorokauden aikana kello 23:00 mennessä. Kun varaat lennon sisältävän matkan verkkosivuiltamme, voit perua varauksen kuluitta, mikäli molemmat ehdot täyttyvät:

  1. Peruutus tehdään kello 23:00 mennessä saman vuorokauden aikana (ks. peruutusohjeet alta)
  2. Matkan lähtöpäivään on peruutushetkellä aikaa vähintään 7 vuorokautta.

Lähempänä lähtöä tehtävissä peruutuksissa noudatamme Yleisiä matkapakettiehtoja ja Ikaalisten Matkatoimiston lisä- ja erityisehtoja.

Huom! Peruutusajankohdaksi katsotaan se hetki, jolloin Ikaalisten Matkatoimisto saa tiedon peruutuksesta.


Rahanpalautus nopeasti 💰

Peruutustilanteissa rahat palautetaan sinulle nopeasti. Lupaamme, että palautus on tehty viiden arkipäivän kuluessa.


Peruutusohjeet

Arkipäivinä maanantaista perjantaihin peruutus tulee tehdä puhelimitse numeroon 03 45800 aukioloaikojemme puitteissa.

Arkisin aukioloaikojen jälkeen sekä viikonloppuisin peruutus tulee tehdä Ikaalisten Matkatoimiston päivystyspuhelinnumeroon 0600 301 220 (puhelun hinta 2,96 € + pvm).

Kun matka varataan nettisivujemme kautta, matka maksetaan heti kokonaisuudessaan. Jos haluat sittenkin peruuttaa matkan ja edellämainitut peruutusehdot täyttyvät, palautamme maksamasi rahat sinulle takaisin ja teemme sen viimeistään 5 arkipäivän kuluessa.

Emme peri palvelu- tai toimitusmaksuja! Emme tee sitä myöskään puhelinvarauksista, voit siis huoletta myös soittaa. Palvelemme teitä mielellämme. Kehoitamme myös vertailemaan!