Bonusta jokaisesta matkasta!

Kaupunkiloma Nizzassa ja rantaloma Ranskan Rivieralla

Koe kaksi erilaista lomakohdetta yhdellä matkalla! Nizza tarjoaa kaupunkielämää, tyylikkäitä ostoskatuja ja kulttuurikohteita. Juan-les-Pins puolestaan houkuttelee upeilla hiekkarannoillaan, rentouttavalla ilmapiirillään ja vilkkaalla yöelämällään. Koe kaupungin syke ja nauti auringosta ja merestä – täydellinen yhdistelmä lomaa Ranskan Rivieralla!

Halusimme tarjota sinulle unohtumattoman matkan, joka yhdistää kaupunkiloman Nizzassa ja rantaloman Juan-les-Pinsissä. Voit valita matkasi lähtöpäivän ja pituuden omien lomasuunnitelmiesi mukaisesti. Tutustu kohteisiin ja varaa oma unelmalomasi!

Nizzan ja Juan-les-Pinsin välillä liikkuminen on vaivatonta ja kätevää. Kohteiden välinen etäisyys on noin 30 kilometriä. Voit hyödyntää alueen tiheää julkisen liikenteen verkostoa, kuten bussi- ja junayhteyksiä, jotka yhdistävät molemmat kohteet.

Helpointa siirtyminen on junalla. Matka kestää vajaan puoli tuntia ja maksaa noin 6 €/suunta. Voit varata lipun etukäteen tai ostaa automaatista suoraan juna-asemalta.

Voit myös valita taksin tai vuokra-auton, mikä antaa sinulle joustavuutta ja vapautta tutkia aluetta omassa tahdissasi. Matka Nizzan ja Juan-les-Pinsin välillä on lyhyt ja miellyttävä, mikä tekee näiden kahden kaupungin yhdistämisestä vaivatonta ja mahdollistaa monipuolisen loman nauttimisen.

Juan-les-Pins on elegantti rantakohde Ranskan Rivieralla, joka hurmaa vierailijat kauneudellaan ja hienostuneella tunnelmallaan. Upeat hiekkarannat kutsuvat auringonpalvojia ja uimareita, kun taas vilkas yöelämä tarjoaa unohtumattomia iltoja. Kaupungin ostosmahdollisuudet ja ravintolat tyydyttävät herkuttelijoiden toiveet. Lisäksi läheiset nähtävyydet, kuten historiallinen Antibes ja viehättävät puutarhat, tarjoavat lisäulottuvuuksia lomalle. Juan-les-Pins yhdistää tyylikkään ilmapiirin ja rennon rantaelämän täydellisesti.

Paras aika matkustaa Juan-les-Pinsiin ja Nizzaan on toukokuusta syyskuulle. Tänä aikana sää on lämmin ja aurinkoinen, mikä tekee rannalla rentoutumisesta ja vesiharrastuksista nautinnollisia. Kesäkuukaudet ovat myös vilkkaita juhlien ja festivaalien osalta. Jos haluat välttää suurimman turistivirran ja nauttia hieman rauhallisemmasta ilmapiiristä, suosittelemme ajoittamaan matkan touko- tai syyskuulle.

Miksi Nizza + rantaloma?
Kaksi kohdetta samalla lomalla
Nauti ranskalaisen keittiön antimista
Koe eläväinen Nizza ja Juan-les-Pinsin hiekkarannat

Matkat

Rantaloma Juan-les-Pinsissä (2 yötä) ja kaupunkiloma Nizzassa, lentäen Helsingistä

Helsinki–Nizza
Juan-les-Pins (2 yötä)
Juan-les-Pins–Nizza
Nizza (1-5 yötä oman valintasi mukaan)
Nizza–Helsinki
Matka sisältää 2 yötä Juan-les-Pinsissä, 1-5 yötä oman valintasi mukaan Nizzassa, hotelliaamiaiset sekä lennot Helsinki–Nizza–Helsinki. Rantasesonki ajoittuu touko-syyskuulle.


Kaupunkiloma Nizzassa (2 yötä) ja rantaloma Juan-les-Pinsissä, lentäen Helsingistä

Helsinki–Nizza
Nizza (2 yötä)
Nizza–Juan-les-Pins
Juan-les-Pins (1-5 yötä oman valintasi mukaan)
Nizza–Helsinki
Matka sisältää 2 yötä Nizzassa ja oman valintasi mukaan 1-5 yötä Juan-les-Pinsissä, hotelliaamiaiset sekä lennot Helsinki–Nizza–Helsinki. Rantasesonki ajoittuu touko-syyskuulle.


Reitti ja kohteet

Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
13 °C
huhtikuu
18 °C
heinäkuu
27 °C
lokakuu
21 °C