Bonusta jokaisesta matkasta!

Äkkilähdöt | Perheille

Äkkilähtö perheen kanssa helposti imt.fi kautta! Varaa matkat ja majoitus nopeasti samalla varauksella ja suuntaa iloiselle perhelomalle nopeasti ja edullisesti!
Taattuja elämyksiä & rakkaita muistoja

Baltic Princess 22 h -risteily Turusta Kapellskäriin

Turku-Kapellskär
Kapellskär-Turku
22 h -risteily Turustua Kapellskäriin vie läpi upeiden saaristomaisemien. Siljan Baltic Princess on Itämeren suurimpia risteilyaluksia ja on suunniteltu ja toteutettu viihtymiseen!


Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä

Helsinki-Tukholma
Tukholma
Tukholma-Helsinki
Itämeren upeimmat kävelykatulaivat Silja Serenade ja Silja Symphony kuljettavat Helsingistä Tukholmaan, jossa on päivä aikaa ostoksille ja nähtävyyksille!


Tallinnan hotellimatka

Helsinki-Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna-Helsinki
Valikoimassa Tallinnan keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksukseen – valitse hotelli joka sopii sinun lomaasi! Laivamatkat sisältyvät pakettiin ja voit valita itse omat aikataulusi sekä matkasi pituuden.


Pärnun hotellimatka

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Pärnu
Pärnu (valitsemasi määrä päiviä)
Pärnu-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Pärnuun omalla autolla tai bussilla! Valitse mieleisesi hotelli, valikoimasta löytyy niin ranta- kuin keskustahotelleja. Voit itse valita myös matkasi pituuden. Laivamatkat ja kuljetukset sisältyvät matkan hintaan.


Mallorcan lomamatka

Helsinki-Mallorca
Mallorca (valitsemasi määrä öitä)
Mallorca-Helsinki
Kristallinkirkas Välimeri, viehättävät rantapoukamat hiekkarantoineen, herkullinen ruoka ja lumoavat pikkukylät – tätä kaikkea Mallorca tarjoaa! Voit valita matkasi lähtöpäivän ja pituuden omien lomasuunnitelmiesi mukaisesti. Matka sisältää lennot Helsingin ja Mallorcan välillä, sekä majoituksen valitussa hotellissa aamiaisella. Voit valita minkä lähtöpäivän vaan, mutta suorat Norwegianin lennot löydät tiistai ja lauantai lähdöiltä.


Tukholman hotellimatka laivalla Helsingistä

Helsinki–Tukholma
Tukholma (vapaavalintainen määrä öitä)
Tukholma-Helsinki
Meno ja paluu kiirettömästi yön yli laivalla Helsingistä. Oman valinnan mukaan 1-7 yötä Tukholmassa.


Riian kaupunkiloma lentäen Helsingistä

Helsinki–Riika
Riika (valitsemasi määrä öitä)
Riika–Helsinki
Hyppää Helsingissä koneeseen ja tunnin päästä olet jo Riiassa, Baltian Pariisissa. Lentomatkoillamme saat itse valita lähtöpäiväsi ja matkan pituuden. Laajalla hotellivalikoimallamme varmistamme matkaasi hyvän hinta-laatusuhteen.


Riian kaupunkiloma lentäen Tampereelta

Tampere-Riika
Riika (valitsemasi määrä päiviä)
Riika-Tampere
Koe Baltian Pariisina tunnettu Riika! Lentomatkoillamme saat itse valita lähtöpäiväsi ja matkan pituuden. Laajalla hotellivalikoimallamme varmistamme matkaasi hyvän hinta-laatusuhteen.


Riian kaupunkiloma lentäen Turusta

Turku-Riika
Riika (valitsemasi määrä päiviä)
Riika-Turku
Lentoaika Turusta Latvian pääkaupunkiin Riikaan kestää vain noin tunnin. Lentomatkoillamme saat itse valita lähtöpäiväsi ja matkan pituuden. Laajalla hotellivalikoimallamme varmistamme matkaasi hyvän hinta-laatusuhteen.


Rakveren kylpyläloma junalla

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Rakvere
Rakvere (valitsemasi määrä päiviä)
Rakvere-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Lähde Rakveren kylpylälomalle junalla, voit itse valita matkasi pituuden.