Bonusta jokaisesta matkasta!

Äkkilähdöt | Perheille

Äkkilähtö perheen kanssa helposti imt.fi kautta! Varaa matkat ja majoitus nopeasti samalla varauksella ja suuntaa iloiselle perhelomalle nopeasti ja edullisesti!
Taattuja elämyksiä & rakkaita muistoja

Rodoksen lomamatka, lentäen Tampereelta

Tampere-Rodos
Rodos (valitsemasi määrä päiviä)
Rodos-Tampere
Rodoksen lomalle lähdet lentäen Tampereelta. Lomapaketin hintaan kuuluvat lennot, majoitus valitussa hotellissa sekä aamiaiset hotelliaamuina.


Kreetan lomamatka lentäen Helsingistä

Helsinki-Hania
Kreeta (valitsemasi määrä öitä)
Hania-Helsinki
Kreeta on tarjonnut vuosikymmenien ajan suomalaisille matkailijoille upeita hiekkarantoja, aurinkoa, kuvankaunista luontoa ja herkullisia kreikkalaisia antimia!


Baltic Princess 22 h -risteily Turusta Kapellskäriin

Turku-Kapellskär
Kapellskär-Turku
22 h -risteily Turustua Kapellskäriin vie läpi upeiden saaristomaisemien. Siljan Baltic Princess on Itämeren suurimpia risteilyaluksia ja on suunniteltu ja toteutettu viihtymiseen!


Pärnun hotellimatka

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Pärnu
Pärnu (valitsemasi määrä päiviä)
Pärnu-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Pärnuun omalla autolla tai bussilla! Valitse mieleisesi hotelli, valikoimasta löytyy niin ranta- kuin keskustahotelleja. Voit itse valita myös matkasi pituuden. Laivamatkat ja kuljetukset sisältyvät matkan hintaan. Bussikuljetuksella satamasta Pärnuun pääset kesä- ja elokuussa tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin, juhannuksesta elokuulle joka päivä ja ympäri vuoden torstaisin ja sunnuntaisin.


Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä

Helsinki-Tukholma
Tukholma
Tukholma-Helsinki
Itämeren upeimmat kävelykatulaivat Silja Serenade ja Silja Symphony kuljettavat Helsingistä Tukholmaan, jossa on päivä aikaa ostoksille ja nähtävyyksille!


Tukholman hotellimatka laivalla Helsingistä

Helsinki–Tukholma
Tukholma (vapaavalintainen määrä öitä)
Tukholma-Helsinki
Meno ja paluu kiirettömästi yön yli laivalla Helsingistä. Oman valinnan mukaan 1-7 yötä Tukholmassa.


Tallinnan hotellimatka

Helsinki-Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna-Helsinki
Valikoimassa Tallinnan keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksukseen – valitse hotelli joka sopii sinun lomaasi! Laivamatkat sisältyvät pakettiin ja voit valita itse omat aikataulusi sekä matkasi pituuden.


Tallinnan kylpyläloma

Helsinki-Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna-Helsinki
Valikoimassa Tallinnan suosituimmat kylpylähotellit! Laivamatkat sisältyvät pakettiin ja voit valita itse omat aikataulusi sekä matkasi pituuden. Hinta sisältää laivamatkat, hotellimajoituksen aamiaisella sekä allasosaston käytön aukioloaikoina.


Disneyland & Pariisin kaupunkiloma

Helsinki–Pariisi
Disneyland Paris®
Pariisi (valitsemasi määrä päiviä)
Pariisi-Helsinki
Yhdistä Disneylandin taikamaailma ja kaupunkiloma Pariisissa. Matkalla 1 yö Disneylandin tuntumassa ja valitsemasi määrä öitä Pariisissa, aamiaisin.


Lontoon kaupunkiloma lentäen Helsingistä

Helsinki - Lontoo
Lontoo (valitsemasi määrä päiviä)
Lontoo - Helsinki
Omatoimisella kaupunkilomalla voit viettää loman täysin omien suunnitelmien ja aikataulujen mukaan. Lähde Lontooseen nauttimaan suurkaupungin tunnelmasta ja tarjonnasta!