Bonusta jokaisesta matkasta!

Conscious Hotel Westerpark

Kauniin vehreällä Werterparkin alueella sijaitsevassa ekohotelli Conscious Hotel Westerparkissa voit lomailla hyvällä omallatunnolla. Green Key-sertifikoidussa hotellissa ajatellaan niin sinun, kuin planeettamme hyvinvointia.
Hotelli

Vanhassa tiilirakennuksessa sijaitseva Conscious Hotel Westerpark löytyy keskeltä vehreää Westerparkia. Hotellin toiselta puolelta on näkymät Westergasin kulttuurialueelle, joka on tunnettu erilaisista tapahtumistaan sekä mielenkiintoisista markkinoistaan. Toiselta puolelta puolestaan löytyy rauhallinen puistoalue, joka sopii vaikkapa aamukävelyihin. Hotellin omalaatuisissa, mutta viihtyisissä huoneissa pääset lepäämään mukavissa Auping-sängyissä, jotka takaavat hyvät yöunet.

Hotellin aulan yhteydessä on vaaleanpunainen kahvila–myymälä Conscious Café, josta löydät muun muassa kahvia ja herkullisia välipaloja mukaan napattavaksi. Hotellin aamiainen tarjoillaan Bar Kantoor -nimisessä ravintolassa, josta saa myös ruokia ja juomia lounas- ja illallisaikoina. Aurinkoisena päivänä voit nauttia herkuista ravintolan terassilla, tai voit suunnata halutessasi myös viihtyisän baarin puolelle. Illemmalla kannattaa ehdottomasti käydä maistamassa lasillinen hotellin luomuviiniä.

Hotellille on myönnetty Green Key –sertifikaatti, joka näkyy hotellin toiminnassa mm. vastuullisina ja kestävinä valintoina, kuitenkaan mukavuuksista tai viihtyvyydestä tinkimättä. Lisää hotellin vastuullisuudesta voit lukea täältä. Kaikki hotellissa ja sen ravintolassa tarjoiltavat ruuat, aamiaisesta välipaloihin ja illalliseen, on valmistettu 100% luomuraaka-aineista. Raaka-aineissa suositaan lisäksi kausiluonteisuutta ja paikallisesti tuotettuja tuotteita, joten valikoima vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Bar Kantoorin tarjonta on 100 % kasvisruokaa ja listalta löydät monipuolisesti erilaisia kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja.

Conscious Hotel Westerpark on tarkkana yhteistyökumppaniensa toiminnasta, varmistaakseen arvojensa toteutumisen. Tämä näkyy esimerkiksi  vuodevaatevalinnoissa ja pyykkihuollossa. Pyyhkeet ja lakanat vaihdetaan vain erikseen pyydettäessä, siivous tehdään käyttämättä kemikaaleja ja hotellihuoneista löytyy NaTrue-sertifikoitua luomusaippuaa kertakäyttömuovin vähentämiseksi. Myös hotellin huoltotiimi välttää kemikaalien käyttöä aina kuin mahdollista.

 

imt.fi asiakasarviot
5 arvostelua
6.2 / 10
Tripadvisor-logo
Tripadvisor
250 arvostelua
Hotellin mukavuudet
 • 15€/päivä, jatkopäivä 10€/pvä

 • 100 % kasvisravintola

 • Green Key-sertifikaatti

 • Parkkihalli mahdollisuus

  Parkkihalli mahdollisuus

  Q-park Westergas, 800m hotellilta.

 • Lasi viiniä hotellin tarjoamana

  Lasi viiniä hotellin tarjoamana

  joka päivä klo 18:00–19:00

Miksi valita Conscious Hotel Westerpark?
Green Key hotelli – vastuullinen valinta!
Rauhallinen sijainti keskustan tuntumassa
Runsaasti kasvis- ja vagaanivaihtoehtoja
Omalaatuinen tunnelma

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Conscious Hotel Westerpark

Haarlemmerweg 10 1014 BE Amsterdam Netherlands
Puh: +31 (0)20 820 33 33
S-posti: reservations@conscioushotels.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
11:00

Anne Frankin talo
Anne Frankin talo
1.7 km
Van Gogh -museo
Van Gogh -museo
3.7 km
Artis-eläintarha
Artis-eläintarha
3.9 km
Lentokenttä
Lentokenttä
16 km