Bonusta jokaisesta matkasta!

The Manor Amsterdam

Amsterdamin keskustan itä-osasta löydät tämän upeassa historiallisessa rakennuksessa sijaitsevan hotellin. Astuessasi sisään, voit joutua kuitenkin hieromaan silmiäsi ihmetellen vastaanottoaulan upeita yksityiskohtia. The Manor Amsterdam -hotellin henkilökunta lupaa tekevänsä kaikkensa, jotta vierailusi olisi mahdollisimman onnistunut.
Hotelli

Asterdamin keskustan itäosan uusimmassa kaupunginosassa sijaitseva The Manor Amsterdam hotellia kutsutaan yhdeksi kaupungin kauneimmaksi hotelliksi – eikä syyttä. Hotellin historiallinen rakennus on toiminut niin siviilisairaalana kuin piiritoimistona, joka on hiljattain uudistettu täyden palvelun urbaaniksi boutique-hotelliksi.

Hieman kaupungin ydinkeskustasta sivusta sijaitsevasta hotellista on hyvät julkiset kulkuyhteydet keskustaan ja nähtävyyksille. The Manor Amsterdamin henkilökunta päivystää vastaanotossa vuorokauden ympäri ja parhaat vinkit kaupunkiin tutustumiseen saatkin heidän erikseen nimitetyiltä kaupunkilähettiläiltään. Hotellin lähistöltä löydät lukuisia viihtyisiä kahviloita, baareja ja ravintoloita.

Värikkäästä historistaan tunnetussa hotellissa on nykyään trendikäs italiaistyylinen sisustus. Kauniisti sisustetuissa, tilavissa huoneissa on edelleen nähtävissä alkuperäisiä yksityiskohtia vuoden 1891 porvaristoajoilta ja löydät huoneista kaikki perusmukavuudet.

Hotellimajoitukseen sisältyy terveellinen aamiainen, jossa on käytetty paljon paikallisia tuotteita.

imt.fi asiakasarviot
3 arvostelua
8.3 / 10
Tripadvisor-logo
Tripadvisor
2605 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Maksullinen

  • Maksullinen

  • Ilmoitettava erikseen

  • Sopii myös kaveriporukoille

The Manor Amsterdam?
Hyvät julkiset kulkuyhteydet
Vieressä kaunis puisto
Upea uniikki tyyli

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

The Manor Amsterdam

Linnaeusstraat 89 - 1093 EK - Amsterdam
Puh: +31 (0)20 700 8400
S-posti: info.manor@edenhotels.nl
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Artis-eläintarha
Artis-eläintarha
1.5 km
Van Gogh -museo
Van Gogh -museo
3.7 km
Anne Frankin talo
Anne Frankin talo
3.8 km
Lentokenttä
Lentokenttä
17 km