Bonusta jokaisesta matkasta!

Urban Lodge Hotel

Alankomaalainen vieraanvaraisuus ja muotoilu yhdistettynä kaupunki- ja maalaiselämän vaikutteisiin luovat ainutlaatuisen lämpimän tunnelman. Kun kaipaat aitoa paikallista kokemusta – ota suunnaksesi Urban Lodge Hotel!
Hotelli

Amsterdamin Sloterdijkin kaupunginosassa sijaitseva Urban Lodge Hotel on vertaansa vailla. Hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella sijaitseva, uuden tyylinen Boutique-hotelli Urban Lodge Hotel huolehtii vierailijoistaan tarjoten lämminhenkistä ja henkilökohtaista palvelua.

Hotellin sisustuksessa on yhdistelty urbaania kaupunkisuunnittelua ja autenttista sekä viihtyisää maalaistyyliä, jotka näkyvät neutraalien värien, klassisten hollantilaisen posliiniesineiden ja puupintojen rohkeana käyttönä. Viihtyisät huoneet ovat tilavia ja löydät niistä kaiken tarvittavan kaupunkilomallesi. Osaan huoneiden kylpyhuoneista tulee kaunista luonnonvaloa maitolasi-ikkunasta.

Urban Lodge Hotelin aula kutsuu sinut rentoutumaan nautinnollisen takkatulen ääreen palauttuasi kaupungin hälinästä takaisin tänne kodikkaaseen Amsterdamin tukikohtaasi. Ehkäpä nappaat seuraksesi lasillisen viiniä ja imet itseesi hotellin rentoa tunnelmaa.

imt.fi asiakasarviot
3 arvostelua
7.3 / 10
Tripadvisor
1055 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Lautapelejä ja lasten tv-kanavia

  • 15€/päivä

  • Ilmoitettava erikseen

  • Maksullinen

Miksi valita Urban Lodge Hotel?
Autenttinen tunnelma
Rauhallinen sijainti
Hyvät kulkuyhteydet
4 hengen huoneita

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Urban Lodge Hotel

Arlandaweg 14 1043 EW Amsterdam
Puh: +31 (0)20 3033433
S-posti: info@urbanlodgehotel.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
11:00

Anne Frankin talo
Anne Frankin talo
4.5 km
Päärautatieasema
Päärautatieasema
5 km
Van Gogh museo
Van Gogh museo
5.3 km
Rijksmuseum
Rijksmuseum
5.5 km