Bonusta jokaisesta matkasta!

Norge by Scandic

Bergenin keskustassa sijaitseva Norge by Scandic on yksi kaupungin tunnetuimmista hotelleista. Ikoninen hotelli on avattu alunperin jo 1885 ja uudistettuna kesällä 2018. Sen tiloissa heijastuvat moderni pohjoismainen suunnittelu, laatu ja yksityiskohdat.
Hotelli

Norge by Scandic hotelli kaupungin sydämessä aivan Byparken puiston vieressä on sijainniltaan erinomainen. Hotellille pääsee näppärästi esimerkiksi lentokenttäbussilla ja pikaraitiotiellä lähellä oleville pysäkeille.

Kolmessa kerroksessa sijaitsevat baarit ja ravintolat tekevät hotellista modernin kohtaamispaikan. Ravintola Nova ja Café Norge tarjoavat mestarikokki Bocuse d’Or -voittaja Ørjan Johannessenin suunnittelemaa ruokaa, jota kehutaan Norjan ja erityisesti Länsi-Norjan parhaaksi.

Monet tunnetuimmista nähtävyyksistä sijaitsevat kävelymatkan päässä. Bryggenin alueelle pääsee kymmenessä minuutissa ja Bergenin kala- ja kukkamarkkinat ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Bergenin taidemuseo löytyy aivan hotellin nurkalta ja KODE museot 1-4 kaikki alle 500 metrin päästä.

Vaeltamisesta kiinnostuneet voivat suunnata esimerkiksi Fløyen vuorelle. Matka ylös taittuu kävellen tai vaihtoehtoisesti Fløibanen junalla, jonka lähtöpaikalle on hotellilta alle kilometri.

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
272 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Keskustassa

  • Lainattavia polkupyöriä

Miksi valita Norge by Scandic hotelli?
yksi Bergenin tunnetuimmista hotelleista
Ainutlaatuinen tunnelma
Sijainti Bergenin sydämessä
Ravintolat, ostospaikat ja kulttuurinähtävyydet kävelyetäisyydellä

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Norge by Scandic

Nedre Ole Bullsplass 4, Bergen
Puh: +47 55 55 40 00
S-posti: hotelnorge@scandichotels.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Keskustassa
Keskustassa
Flybussen pysäkki
Flybussen pysäkki
400 m
Bergenin rautatieasema
Bergenin rautatieasema
1 km
Bergenin lentoasema
Bergenin lentoasema
19 km