Bonusta jokaisesta matkasta!

Elysee Val d’Europe

Klassisesta ulkoasustaan huolimatta, Elysee Val d'Europe avasi ovensa kesällä 2002 ja tarjoaa erinomaisen majapaikan Disneylandissä vierailulle. Hotellilta on lyhyt kävelymatka ilmaiselle bussille, joka vie sinut suoraa Disney® Parksin portille.
Hotelli

Elysee Val d’Europe sijaitsee Val d’Europen sydämessä ja vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Disney® Parksin portille ajavan, hotellin vieraille ilmaisen bussin pysäkiltä. Myös rautatieasema on aivan hotellin vieressä. Hotelli on suunniteltu kaupungin vanha arkkitehtuuri huomioiden ja onkin kaunis esimerkki Haussmann-tyylistä, joka on ominaista Pariisissa. Hotellin lähistöllä on myös hyvät ostosmahdollisuudet.

Hotellissa on 152 kauniisti sisustettua huonetta, joissa on korkealaatuiset vuodevaatteet ja sisustus. Hotelli tarjoaa viihtyisiä perhehuoneita.

Hotellin ravintola Le George + Diplomate on oma konseptinsa, joka vastaa nykyajan matkailijan tarpeisiin. Ravintola suosii yksinkertaisia asioita, kuten hyviä ja luonnonmukaisia tuotteita, tehokasta palvelua ja ystävällistä ilmapiiriä.

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
3362 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Miksi valita Elysee Val d'Europe?
Erinomaiset arvostelut
Disneylandiin vain pari kilometriä
Hyvin varustellut huoneet

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Elysee Val d’Europe

7 Cours du Danube 77700 Serris France
Puh: +33 (0)1 64 63 33 33
S-posti: info@hotelelysee.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
11:00

Disneyland Paris
Disneyland Paris
2.1km (ilmainen shuttle)
Disney Village
Disney Village
2.4 km
Pariisi
Pariisi
33.8 km
Charles de Gaulle
Charles de Gaulle
34.4 km

Tutustu hotelliin matkailijan videolta