Bonusta jokaisesta matkasta!

Playa del Inglés, Tabaiba Princess

Tabaiba Princess hotelli Gran Canarialla tarjoaa kaiken mitä lomalta voi odottaa! Iso allasalue tarjoaa sekä lapsille että aikuisille omat keitaansa. All inclusive paketti sisältyy huoneiden hintaan!
Hotelli

4 tähden All Inclusive hotelli Tabaiba Princess sijaitsee Gran Canaria saaren eteläosassa Maspalomaksessa, kuuluisien hiekkadyynien ja golfkentän lähellä. Maspalomaksen rantakatu jäätelökojuineen, ravintoloineen ja putiikkeineen löytyy vain muutaman askeleen päästä hotellilta. Hotellin läheisyydestä löytyy myös isompia kauppakeskuksia.

Allasalueella on 7 lämmitettyä allasta, keinotekoinen ranta sekä trooppinen puutarha. Aikuisille löytyy erillinen keidas (K18), jossa voi rentoutua aurinkotuolilla virvokkeita nauttien tai altaassa lilluen. Lapsille taas on tarjolla omat uima-altaat liukumäkineen ja vesileikkeineen. Hotellissa on myös leikkikenttä ja mini club, jossa järjestettyä ohjelmaa perheen pienimmille. 

Hikoile kuntosalilla tai osallistu ohjatulle liikuntatunnille, tarjolla on ainakin joogaa, pilatesta ja zumbaa. Lisämaksullisella K-18 Spa osastolla voit rentoutua saunoen, suolahuoneessa hengitellen tai vesihieronnasta nauttien. 

Hotellissa on viisi eri ravintolaa; buffet ravintola, Italialainen ravintola, Aasialainen ravintola sekä kaksi ravintolaa allasalueella. Lisäksi hotellin eri baarit tarjoavat välipaloja sekä virkistäviä virvokkeita aamusta iltaan.

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
3,597 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • All Inclusive

Miksi valita Tabaiba Princess?
All Inclusive
Iso allasalue
Paljon tekemistä lapsille
Omat alueet vain aikuisille
Oma ranta

Kuvia hotellista

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Playa del Inglés, Tabaiba Princess

Avda. Tour Operador TUI, w/n, E-35100 Maspalomas, España
Puh: +34 928 14 00 30
S-posti: reservas.maspalomas-tabaiba@princess-hotels.com
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Playa Del Inglés
Playa Del Inglés
3 km
Maspalomasin ranta
Maspalomasin ranta
1,5 km
Gran Canaria lentokenttä
Gran Canaria lentokenttä
35 km

Lisätiedot majoituksesta

All Inclusive sisältyy hintaan

All inclusive pakettiin sisältyy limu, kivennäisvesi ja vesi, olut ja hanaviini. Osa baareista tarjoilee mehua tetroissa/pullossa sekä alkoholitonta olutta pullosta. Limut, vedet ja olut tarjoillaan mukista (ei pulloista). Coktailit (Mojito, Mansikka Daiquiri and Piña Colada) ja moktailit (Mojito ja San Francisco) ovat valmisseoksia. Muut drinkit ovat lisämaksullisia. Osa kahveista ja muista juomista ovat lisämaksullisia. Hotelli suosittelee aina tilatessa tarkistamaan menun, johon on listattu eri juomat ja hinnat (mikäli ne eivät sisälly pakettiin).

Aamupalalla on tarjolla vettä, kivennäisvettä, kahvia, kaakaota, teetä, mehuja ja erilaisia maitoja (myös kasviperäisiä). Tuorepuristettua appelsiinimehua on tarjolla lisämaksusta.

Jäätelöä on saatavilla La Choza, El Mordisco ja El Goloso baareista tiettyinä aikoina.

Pakettiin sisältyy yksi ilmainen illallinen hotellin teema ravintoloissa, muutoin ruokailut pääravintolassa.

Vastaanotosta löytyy leipiä, hedelmiä, mehuja, vettä, teetä ja kahvia klo 00.00-7.00.

All Inclusive aikataulu

All Inclusive on saatavilla 7.30-23.00. Aamulla 7.30-9.00 on tarjolla vain aamiaisella tarjottavat juomat, muut juomat saatavilla klo 9.00 eteenpäin. 23.00 jälkeen illalla juomat ovat maksullisia (paitsi vastaanotossa tarjoiltavat mehu, vesi, kahvi ja tee).

Ruokailut pääravintolassa

Aamupala klo 7.30-10.30
Lounas klo 13.00-15.00
Illallinen klo 18.30-21.30

Pukukoodi illallisella: kaikilta asiakkailta edellytetään asianmukaista vaatetusta (esim. pitkät housut, hame).

Huom! 25.12. ja 31.12.2023 majoituksen hintaan sisältyy joulun/Uuden Vuoden juhlaillallinen. Juhlaillallisella miehen pukukoodi: siistit housut, pikkutakki tai kravatti.

Muutokset ovat mahdollisia!