Bonusta jokaisesta matkasta!

Pyydä tarjous ryhmälle

Matkan onnistuminen on monen pienen yksityiskohdan summa. Meille matkojen järjestäminen on sydämen asia, jota teemme vahvalla ammattitaidolla ja kehittävällä otteella. Sinä matkasi järjestelijänä ansaitset avuksesi vain parhaat asiantuntijat ja siihen olet oikeassa paikassa. Lähetä meille tarjouspyyntö ryhmästäsi!

Jokainen matkakohde on erilainen ja vaatii kohteen erityispiirteiden tuntemista. Siksi Ikaalisten Matkatoimisto käyttää paikallisia kohdeasiantuntijoita apunaan matkapakettien suunnittelussa. Ryhmäsi pääsee kokemaan elämyksiä, joita vain kohteen tarkasti tunteva asiantuntija voi tarjota. Tuotteemme ovat turvallisia, laadukkaita – ja halutessasi myös uniikkeja.

Voitte jättää tarjouspyynnön matkasta ryhmälle, niin otamme Teihin yhteyttä. Toteutamme matkanne toiveidenne mukaan. Ryhmän minimihenkilömäärä on 12 henkilöä.

Huom! Tällä hetkellä kesän matkailumyynti käy vauhdikkaana. Tästä syystä resurssoimme ryhmämyyntimme toistaiseksi Baltian alueeseen. Muihin kohteisimme emme valitettavasti voi tehdä tarjousta tällä hetkellä. Tarjouspyyntöjen käsittelyssä on ruuhkaa, joten voit joutua odottamaan vastausta. Pyrimme kuitenkin vastaamaan sinulle mahdollisimman nopeasti!