Bonusta jokaisesta matkasta!

Gran Canarian retket ja kohteet ryhmille

Gran Canaria on ihanteellinen lomakohde ympäri vuoden, tarjoten monipuolisia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä kaikenikäisille ja kaikenlaisille ryhmille, olipa kyseessä perhe, urheilu- tai ystäväryhmä. Saari tunnetaan upeista rannoistaan, viehättävistä kylistään ja vaikuttavista luonnonmaisemistaan. Tutki kohdetta yhdessä IMT:n kohdekontaktin kanssa.

☀️ IMT:n kohdekontakti Titta asustelee Kanariansaarilla. Hänellä on siis loistava tietämys paikallisesta elämänmenosta. Kun varaat ryhmällesi matkan IMT:n kautta saat halutessasi 1/2 -tunnin videopuheluajan Tittan kanssa. Voitte yhdessä ideoida lomatekemistä ryhmällesi tai voit kysyä kohdekontaktilta ajankohtaisista, mieltä askarruttavista asioista kohteessa.

  1. Las Palmasin kaupunkikierros: Tutustu saaren pääkaupunkiin, sen historiallisiin rakennuksiin, kuten Santa Anan katedraaliin, ja nauti kaupungin monipuolisesta kulttuuritarjonnasta.
  2. Roque Nublo -vaellus: Lähde vaeltamaan saaren tunnetuimmalle luonnonmuodostelmalle, Roque Nublolle, ja ihastele upeita maisemia vuoren huipulta.
  3. Maspalomasin dyynit: Koe Maspalomasin kuuluisat hiekkadyynit kävellen tai kameliratsastuksella ja nauti aurinkoisesta päivästä merenrannalla.
  4. Puerto de Mogán: Vieraile viehättävässä Puerto de Mogánin kalastajakylässä, joka tunnetaan myös ”Kanariansaarten Venetsiana”, ja nauti sen kanavista ja värikkäistä rakennuksista.
  5. Palmitos Park: Vietä päivä Palmitos Park -eläinpuistossa, jossa voit nähdä erilaisia eläin- ja kasvilajeja sekä nauttia lintujen ja delfiinien esityksistä.
  6. Bandaman kraatteri: Tutustu Bandaman kraatteriin, joka on yksi Gran Canarian vaikuttavimmista luonnonihmeistä, ja opi lisää saaren vulkaanisesta historiasta.
  7. Viinitilaretki: Vieraile paikallisilla viinitiloilla, tutustu saaren viininvalmistusperinteisiin ja maistele herkullisia kanarialaisia viinejä.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, mitä kaikkea Gran Canaria tarjoaa. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä ryhmällesi täydellinen loma