Gdansk —

Gdanskin kaupunkiloma lentäen Oulusta

Omatoimikokemus

Gdanskin kaupunkiloma lentäen Tampereelta

Omatoimikokemus

Gdanskin kaupunkiloma lentäen Rovaniemeltä

Omatoimikokemus

Qubus Hotel Gdansk

Omatoimikokemus

Qubus Hotel Gdańsk hotellista on viiden minuutin kävelymatka vanhaan kaupunkiin. Päärautatieasema sijaitsee 1,5 kilometrin päässä.

Hotellivieraiden käytössä on suomalainen sauna, rentoutumishuone ja kuntokeskus.

Hotellin elegantissa ravintolassa voi illallisen lomassa nauttia Gdanskin upeista maisemista.

Mercure Gdansk Posejdon

Omatoimikokemus

Lähellä Mercure Gdansk Posejdon hotellia on rantabulevardi, joka kulkee Sopotin pitkän puisen laiturin ja Gdańsk Brzeźnon laiturin välillä. Sopotin keskustaan on noin 2,5 kilometriä ja Gdanskin keskustaan on noin 10 kilometriä.

Hotellissa on uima-allas. Hotellin kunto- ja wellness-keskuksessa on kuntosali, kuivasauna ja höyrysauna. Lisämaksusta on mahdollista saada kauneushoitoja ja hierontaa.

Hotellin puutarhasta löytyy aikuisten kuntoilualue sekä leikkipaikka lapsille.

Winestone -ravintola tarjoilee kansainvälistä ruokaa.

 

Hilton Gdansk hotelli

Omatoimikokemus

Hilton Gdansk hotellin sijainti on erinomainen. Kävelyetäisyydellä ovat nähtävyydet, kuten Motlawa-joen keskiaikainen nostokurki, Drugi Targ sekä Marian kirkko.

Hotellissa on aamiaisravintolan lisäksi Mercato-ravintola, joka tarjoilee lounasta ja illlallista. F32 Fahrenheit Baarissa hotellin aulassa pääset nauttimaan juomia ja välipaloja. High 5 Terassi Baarissa hotellin 5. kerroksessa pääset rentoutumaan ja nauttimaan upeista näköaloista.

Hotellissa on spa-osasto tarjoaa erilaisia kauneushoitoja ja hierontaa. Lisämaksullisella spa-osastolla on myös uima-allas. Hotellissa on lisäksi kuntosali ja sauna.

Scandic Gdansk

Omatoimikokemus

Scandic Gdansk on erinomainen tukikohta nähtävyyksiin tutustumiselle. Nähtävyydet, ravintolat ja ostosmahdollisuudet ovat helposti saavutettavissa. Hotellilta on muutaman minuutin kävelymatka rautatieasemalle.

Hotellin ravintola Restaurant & Bar Senso tarjoaa eurooppalaista ruokaa. Hotellissa on myös baari.

Gdanskin kaupunkiloma

Omatoimikokemus

Mercure Gdansk Stare Miasto

Omatoimikokemus

Gdanskin korkein rakennus Mercure Gdansk Stare Miasto tarjoaa upeita näköaloja ja upean sijainnin. Vanhakaupunki nähtävyyksineen löytyy kävelymatkan päästä. Päärautatieasemalle on matkaa alle 500 metriä-

Hotellin Winestone-ravintola tarjoaa eurooppalaista ruokaa ja laajan valikoiman viinejä.

Ibis Gdansk Stare Miasto Hotel

Omatoimikokemus

Ibis Gdansk Stare Miasto hotelli on hyvä tukikohta kaupunkiin tutustumiselle. Erinomaisella paikalla sijaitsevalta hotellilta on vajaan 500 metrin päässä päärautatieasemalta.

Hotellissa on aamiaisravintola ja baari.

Neptunus-suihkulähde

Omatoimikokemus

Suihkulähde on yksi kaupungin maamerkerkeistä. Se sijaitsee Artuksen hovin edessä ja se on veistetty 1600-luvun alussa.

Marian kirkko

Omatoimikokemus

Marian kirkko on maailman suurin tiilirakenteinen kirkko. Sen rakentaminen kesti yli 150 vuotta ja se on 82m korkea. 77m korkeudessa on näköalatasanne, johon voi kiivetä ihailemaan maisemia.

Raatihuone

Omatoimikokemus

Raatihuone sijaitsee Długa-kadun päässä. Tyyliltään se on goottilaista ja renesanssia.

Artuksen hovi

Omatoimikokemus

Artuksen hovi sijaitsee Gdanskin keskustassa (Długi Targ 44). Se oli aikaisemmin kauppiaiden tapaamispaikka ja sosiaalisen elämän keskus.

Gdanskin vanhakaupunki

Omatoimikokemus

Kauniista värikkäistä taloistaan tunnettu Stare miasto -vanhakaupunki on Gdaskin suosituimmista nähtävyyksiä. Vanhakaupunki kärsi vaurioita toisessa maailmansodassa, joten sitä on myös rakennettu paljon uudestaan.

Nostokurki Stary Żuraw

Omatoimikokemus

Gdanskin symboli, keskiajalta perin oleva yli 700 vuotta vanha puinen nostokurki on yhä toimintakuntoinen. Sitä käytettiin aikoinaan hansa-laivojen kuormien purkamiseen. Se on osin uudestaan rakennettu toisen maailmansodan aikaisten vaurioiden jäljiltä.

Euroopan solidaarisuuskeskus

Omatoimikokemus

Keskuksessa kerrotaan 1970-80 -lukujen sekä 1989 tapahtumista ja Solidarność-liikkeestä. Keskus on rakennettu Gdanskin telakalle.

Kalastus Masurian järvialueella

Omatoimikokemus

Vajaan 300 kilometrin päässä Gdanskin kaupungista sijaitsee Masurian järvialue, jonka kalaisat vedet ovat kalastajan paratiisi. Paikalle pääsee vuokra-autolla tai junilla ja busseilla. Vesissä elää muun muassa karppeja, ruutanoita, lahnoja, särkiä ja haukia. Jos mielit kalaan ja rentoutumaan järven rannalle, suuntaa esimerkiksi Zezuj tai Miła Dolina -nimisille kalastusalueille. Missä tahansa Masurian järvialueella kalastatkin, varmista että kalastuslupasi on kunnossa.

Leban labyrinttipuisto

Omatoimikokemus

Leban labyrinttipuisto sijaitsee samannimisessä rannikkokaupungissa noin kahden tunnin ajomatkan päässä Gdanskista. Lisäksi sinne pääsee kulkemaan junalla. Leban sokkeloinen ulkoilmalabyrintti on Puolan suurimpia, ja siellä viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin. Lähde testaamaan suuntavaistoasi labyrintin syövereihin ja kokeile, löydätkö tiesi ulos sen sokkeloista.

Vuokra-auto matkaasi

Omatoimikokemus

Haluatko kokea seikkailuja kaupungin ulkopuolella? IMT:n kautta voit vuokrata auton lomaasi. Voit vuokrata auton suoraan yhteistyökumppanimme Sixtin varausjärjestlmästä. Saat 10% alennusta asiakkaanamme normaaleista vuokra-autohinnoista. Hinta määräytyy vuokrapäivän ja autoluokan mukaisesti.