Bonusta jokaisesta matkasta!

Aurinkorannikon helmet, Malaga ja Marbella

Espanjan Aurinkorannikko pitää pintansa yhtenä suosituimmista lomakohteista vuosikymmenestä toiseen. Monipuolisessa Malagassa yhdistät kaupunki- ja rantaloman sekä aktiviteetit. Glamouristaan tunnettu Marbella hemmottelee matkailijaa tasokkailla ravintoloillaan, pitkällä rantapromenadillaan ja kauniilla miljööllään.

Malaga ja Marbella tarjoavat upean yhdistelmän Andalusian viehättävää historiaa ja luksusta. Näiden kahden kohteen yhdistelmämatka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia sekä kulttuurista että luksuslomasta Välimeren rannalla.

Julkisessa liikenteessä paras tapa matkustaa Malagan ja Marbellan, sekä Aurinkorannikon muiden kohteiden väliä on hypätä bussiin. Myös juna kulkee Malagasta Fuengirolaan saakka, josta voi myös jatkaa loppumatkan bussilla Marbellaan. Malagan ja Marbellan välillä on noin 62 kilometrin välimatka. Marbellasta palataessa bussiyhteyksiä löytyy suoraan lentokentälle. Autolla matkan taittaa noin tunnnissa, bussilla matkan kesto on noin 1-1,5h hieman reitistä riippuen.

Bussilippu tulee ostaa ennen bussiin nousemista. Lippuja ja aikatauluja saa varattua täältä ja suurimmilla asemilla automaateista tai lippuluukuilta.

Malaga on Andalucian toiseksi suurin kaupunki joka on onnistunut säilyttämään espanjalaisen henkensä mainiosti, vaikka kaupungin läpi virtaakin vuosittain suuri määrä matkailijoita Aurinkorannan kohteisiin. Kaupungissa on muun muassa kiehtova Vanhakaupunki 700-luvun linnoituksineen ja raunioineen. Malaga on tunnettu myös legendaarisen Pablo Picasson synnynkaupunki, joka näkyy siellä täällä kaupungin kaduilla ja museotarjonnassa. Malagassa voit yhdistää myös rantaloman kaupungin tarjontaan ja aktiviteetteihin. Äläkä unohda maistella herkullisia tapaksia!

Marbella on tunnettu perinteisesti silmäätekevien ja glamourmaailman lomakohteena. Ylellinen elämäntyyli näkyy kaupungissa yhä luksusjahteina Puerto Banuksen satamassa, tasokkaina ravintoloina ja ylellisinä hotelleina sekä loma-asuntoina. Marbella tarjoaa kuitenkin lomaelämyksiä kaikenlaisille matkailijoille ja budjeteille. Siisti ja turvallinen kaupunkiympäristö sopii erinomaisesti huolettomiin lomapäiviin ja lähen 30 kilometriä pitkältä rantaviivalta löytyy sopiva paikka varmasti jokaiseen makuun!

Aurinkorannikko on suosittu matkakohde ympäri vuoden, sillä lämpötilat pysyvät tavallisesti lämpiminä ja aurinkoisina kaikkina vuodenaikoina. Rantalomakausi ulottuu noin huhti-lokakuun välille. Ihanteellisimmat säät alueella osuvat tyypillisesti kevään, alkukesän ja syksyn ajankohtiin, jolloin lämpötilat pysyvät vielä maltillisina. Heinä-elokuussa helteet kipuavat helposti yli 30 asteen. Talvikuukausina lämpötila laskee alimmillaan noin 10 asteeseen ja sateita on tällöin useammin. Talvikausi ei sovellu rantalomailuun, mutta esimerkiksi moniin aktiiviteetteihin (golf, pyöräily tms.) säät sopivat hyvin. Myös talvikaudella päivälämpötilat saattavat nousta 20 asteen tuntumaan.

Matkat

Lomamatka Malaga (3 yötä) + valitsemasi määrä öitä Marbellassa, lentäen Helsingistä

Helsinki-Malaga
Malaga
Marbella
Malaga-Helsinki
Yhdistä Aurinkorannikon parhaat palat ja Malagan kaupunkiloma Marbellan lepposiin päiviin. Matkan hinta sisältää lennot sekä majoitukset valituissa hotelleissa aamiaisin.


Lomamatka Malaga (2 yötä) + valitsemasi määrä öitä Marbellassa, lentäen Helsingistä

Helsinki-Malaga
Malaga
Marbella
Malaga-Helsinki
Yhdistä Malagan kaupunkiloma Marbellan leppoisiin päiviin. Matkan hinta sisältää lennot sekä majoitukset valituissa hotelleissa aamiaisin.


Lomamatka Malaga (2 yötä) + valitsemasi määrä öitä Marbellassa, lentäen Tampereelta

Tampere-Malaga
Malaga
Marbella (valitsemasi määrä päiviä)
Malaga-Tampere
Matkan hinta sisältää lennot sekä majoitukset valituissa hotelleissa aamiaisin.


Lomamatka Malaga (2 yötä) + valitsemasi määrä öitä Marbellassa, lentäen Rovaniemeltä

Rovaniemi-Malaga
Malaga
Marbella (valitsemasi määrä päiviä)
Malaga-Rovaniemi
Valitse sinulle sopivimmat välilaskulliset lennot omalta kotikentältäsi Rovaniemeltä. Hotellihuone on käytössä viimeisenä matkapäivänä lähtöön saakka paluulennon lähtiessä puolen yön jälkeen.


Reitti ja kohteet

Reittikartta
Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
17 °C
huhtikuu
21 °C
heinäkuu
30 °C
lokakuu
23 °C
Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
15 °C
huhtikuu
21 °C
heinäkuu
30 °C
lokakuu
23 °C