Bonusta jokaisesta matkasta!

Kaupunkiloma Ateenassa ja rantaloma Kreikan rannikolla

Euroopan suosituimpiin kaupunkilomakohteisiin kuuluva Ateena tarjoaa matkailijalle upeita elämyksiä antiikin historian ja modernin nykypäivän äärellä. Ateenan lähellä sijaitsee Glyfadan rantalomakohde, jossa Saroninlahden sininen meri erilaisine rantoineen kutsuu rentoutumaan kaupunkielämysten jälkeen. Tämä yhdistelmämatka kannattaa kokeilla!

Voit valita matkasi lähtöpäivän ja pituuden omien lomasuunnitelmiesi mukaisesti. Rantasesonki ajoittuu huhti-lokakuulle. Tutustu kohteisiin ja varaa oma unelmalomasi!

Ateenasta on helppo matkustaa Glyfadaan julkisella liikenteellä, muun muassa raitiovaunulla on hyvät yhteydet Ateenan rannikolle. Lentokentältä puolestaan pääsee sujuvasti metrolla Ateenan keskustan Syntagman asemalle. Näiden lisäksi Ateenan alueelta löytyy kattavat bussi- ja johdinautolinjat. Myös taksi on useimmiten Suomen hintoja edullisempi tapa kulkea helposti kohteiden välillä. Useat hotellit tarjoavat myös lisämaksusta lentokenttäkuljetuksia. Nämä kuljetukset tulee varata etukäteen.

 

Ateenan Akropolis-kukkulan laella seisova Parthenomin temppeli luo oman ainutlaatuisen leimansa Ateenan kaupungin silhuettiin. Ateena on mielenkiintoinen yhdistelmä uutta ja vanhaa, pieniä kiemurtelevia kujia ja trendikkäitä ostospaikkoja sekä tietenkin historiaa ja vaihtelevaa kulttuurielämää. Ateenassa löytyy historiallisten nähtävyyksien lisäksi myös paljon muuta nähtävää ja koettavaa. Kaupungissa on lukematon määrä erinomaisia ravintoloita ja baareja sekä vilkas yöelämä.

Glyfadaa kutsutaan myös Ateenan Rivieraksi ja tämä rantalomakohde sijaitsee vain noin 15 kilometriä Ateenasta etelään. Glyfadasta ja sen lähistöltä löytyy useita rantoja, joista osa on julkisia ja maksuttomia, osa puolestaan yksityisiä ja maksullisia. Saroninlahti edessäsi ja Hymettus-vuori takanasi voit nauttia Attikan parhaista rannoista. Myös Glyfadasta löytyy paljon tavernoita, ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia.

Miksi Ateena + rantaloma?
Kaupunkimatkailua ja rentouttavaa rantalomaa samalla matkalla
Päätät itse oman aikataulusi
Hotelleja aikuiseen makuun
Herkulliset kreikkalaiset ruoat
Kaupungin ja rantakohteen erilaiset aktiviteettitarjonnat
Hyvät julkisen liikenteen yhteydet kohteiden välillä

Matkat

Kaupunkiloma Ateenassa (2 yötä) ja rantaloma Kreikan rannikolla

Helsinki–Ateena
Ateena (2 yötä)
Ateena–Glyfada
Glyfada (valitsemasi määrä öitä)
Ateena–Helsinki
Matka sisältää lennot Helsingistä Ateenaan ja majoitukset aamiaisella. Voit itse valita montako päivää vietät matkalla. Rantasesonki ajoittuu huhti-lokakuulle.


Kaupunkiloma Ateenassa (3 yötä) ja rantaloma Kreikan rannikolla

Helsinki-Ateena
Ateena (3 yötä)
Ateena-Glyfada
Glyfada (valitsemasi määrä öitä)
Ateena-Helsinki
Matka sisältää lennot Helsingistä Ateenaan ja majoitukset aamiaisella. Voit itse valita montako päivää vietät matkalla. Rantasesonki ajoittuu huhti-lokakuulle.


Kaupunkiloma Ateenassa (2 yötä) ja rantaloma Kreikan rannikolla, lentäen Tampereelta

Matka sisältää lennot Tampereelta Ateenaan ja majoitukset aamiaisella. Voit itse valita montako päivää vietät matkalla. Rantasesonki ajoittuu huhti-lokakuulle.


Kaupunkiloma Ateenassa (3 yötä) ja rantaloma Kreikan rannikolla, lennot Oulusta

Oulu-Ateena
Ateena (3 yötä)
Ateena-Glyfada
Glyfada (valitsemasi määrä öitä)
Ateena-Oulu
Matka sisältää lennot Oulusta Ateenaan ja takaisin sekä majoitukset aamiaisella. Voit itse valita montako päivää vietät matkalla. Rantasesonki ajoittuu huhti-lokakuulle.


Kuvia Ateenasta ja Glyfadasta

Reitti ja kohteet

Reittikartta
Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
15 °C
huhtikuu
19 °C
heinäkuu
31 °C
lokakuu
23 °C
Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
15 °C
huhtikuu
19 °C
heinäkuu
31 °C
lokakuu
23 °C