Bonusta jokaisesta matkasta!

Kaupunkiloma Riiassa ja rantaloma Jurmalassa

Baltian suosituimpiin kaupunkilomakohteisiin kuuluva tyylikäs ja viehättävä Riika tarjoaa historiaa, kulttuuria, arkkitehtuuria ja modernia elämäntyyliä! Riian lähellä sijaitsee Jurmalan rantalomakohde, jossa 26 km pitkä hiekkaranta kutsuu rentoutumaan kaupunkielämysten jälkeen. Tämä yhdistelmämatka kannattaa kokeilla!

Riiasta on hyvät yhteydet rantakaupunki Jurmalaan. Paikallisjuna kulkee kohteiden väliä noin 30 minuutin välein. Myös taksi tai Bolt-kuljetus ovat hyviä vaihtoehtoja kohteiden välillä siirtymiseen. Lentokentältä puolestaan pääsee sujuvasti kaupungin bussilla Riian keskustaan. Jurmalan ja lentokentän väli sujuu ehkäpä parhaiten Bolt-kyydin tilaamalla.

Riikaa kutsutaan Baltian Pariisiksi, eikä suotta! Kaupunki tarjoaa jokaiselle jotakin. Nauti Vanhankaupungin tunnelmasta, ihaile ainutlaatuisia jugend-rakennuksia ja tee ostoksia Zeppelin-kauppahalleissa tai Riian monissa kauppakeskuksissa. Istahda viihtyisälle terassille keskiaikaisessa miljöössä tai piknikille jossakin Riian monista puistosta.

Jurmala sijaitsee vain noin 35 kilometrin päässä Riiasta länteen. Pitkä hiekkaranta kutsuu rantaelämän viettoon ja tarjoaa erilaisia ranta- ja vesiaktiviteetteja.  Kaupungin keskustan noin 2 kilometrin pituinen kävelykatu täyttyy lomalaisista ja tunnelma on kuin etelän kohteissa. Kävelykadulta löytyy useita ravintoloita ja suurin osa Jurmalan ostospaikoista. Jos keli ei ole sopiva ulkona olemiseen, on käytössämme olevien hotellien allasosastot käytettävissä – ja lomalla ollessa voi tietenkin myös nauttia rentouttavista kylpylähoidoista.

Miksi Riika + rantaloma?
Kaupunkimatkailua ja rentouttavaa rantalomaa samalla matkalla
Kaupungin ja rantakohteen erilaiset aktiviteettitarjonnat
Päätät itse oman aikataulusi
Hyvät julkisen liikenteen yhteydet kohteiden välillä

Matkat

Kaupunkiloma Riiassa (2 yötä) ja loma Jurmalassa, lentäen Helsingistä

Helsinki-Riika
Riika
Riika (2 yötä)
Riika-Jurmala
Jurmala (valitsemasi määrä öitä)
Riika-Helsinki
Voit valita matkasi lähtöpäivän ja pituuden omien lomasuunnitelmiesi mukaisesti. Vietät kaksi yötä Riiassa ja valitsemasi määrän öitä Jurmalassa. Rantasesonki ajoittuu kesä-elokuulle. Matka sisältää lennot Helsingin ja Riian välillä, sekä majoituksen valituissa hotelleissa aamiaisella.


Kaupunkiloma Riiassa (2 yötä) ja loma Jurmalassa, lentäen Tampereelta

Tampere-Riika
Riika
Riika (2 yötä)
Riika-Jurmala
Jurmala (valitsemasi määrä öitä)
Riika-Tampere
Vietä kaksi yötä Latvian pääkaupungissa Riiassa ja valitsemasi määrä öitä rantakaupunki Jurmalassa, jossa rantasesonki ajoittuu kesä-elokuulle. Voit valita lähtöpäivän oman aikataulusi mukaan! Matka sisältää lennot Tampereen ja Riian välillä, sekä majoituksen valituissa hotelleissa aamiaisella.


Kaupunkiloma Riiassa (2 yötä) ja loma Jurmalassa, lentäen Turusta

Turku-Riika
Riika
Riika (2 yötä)
Riika-Jurmala
Jurmala (valitsemasi määrä öitä)
Riika-Turku
Valitse itsellesi sopivin lähtöpäivä ja varaa yhdistelmämatka, joka vie sinut kahdeksi yöksi Baltian Pariisiin Riikaan, jonka jälkeen on aikaa nauttia Jurmalan tarjonnasta niin monta päivää kuin haluat. Rantasesonki ajoittuu kesä-elokuulle. Matka sisältää lennot Turun ja Riian välillä, sekä majoituksen valituissa hotelleissa aamiaisella.


Kuvia Riiasta ja Jurmalasta

Reitti ja kohteet

Tietoa
Päivälämpötilat
toukokuu
18 °C
kesäkuu
22 °C
heinäkuu
24 °C
elokuu
23 °C
Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
-4 °C
huhtikuu
10 °C
heinäkuu
22 °C
lokakuu
11 °C