Bonusta jokaisesta matkasta!

LEGOLAND® ja Kööpenhamina

10 miljoonaa LEGO® palikkaa, kahdeksan uutta kohdetta ja uudet LEGO®-miniveneet toivottavat koko perheen tervetulleeksi alati uudistuvaan LEGOLAND®-puistoon. Kööpenhaminan Tivoli, Pieni Merenneito -patsas ja muut nähtävyydet täydentävät koko perheen riemulomat maailman tunnetuimpaan lasten kohteeseen.

Jätä oma merkkisi LEGOLAND® Galleryyn, johon LEGO -fanit ympäri maailman ovat jättäneet oman kädenjälkensä. Päästäkää koko perheen luovuus valloilleen workshopeissa ja perheen pienimpien omassa leikkiparatiisissa DUPLO® FUN:ssa. Suunnitelkaa perheen oma vene LEGOREDO Townissa tai Polas Landissa ja sukeltakaa The Great LEGO® -riutan syvyyksiin ja rakentakaa oma LEGO-maailma meren alle. Kokeilkaa lilliputtielämää minikaupungeissa. Vain mielikuvitus on rajana sille, mitä kaikkea LEGOLAND -puistossa voi tehdä ja kokea.

Legolandin ehdit näkemään myös Kööpenhaminaa, josta löytyy myös annos satua, kun kohtaat Pieni Merenneito -patsaan tai poikkeat välkehtivän Tivolin maailmaan. Suomalainen bussi kuljettaa Kööpenhaminan keskustaan, johon pääset tutustumaan rauhassa omaan tahtiin.

Miksi lähteä Legolandin ja Kööpenhaminaan?
Koko perheen lomakohde
Miljoonista LEGO®-palikoista rakennettu puisto on elämys
Voit jättää oman kädenjälkesi LEGOLAND® Galleryyn
Myös perheen pienimmille ihana leikkiparatiisi DUPLO® FUN
Kaksi mielenkiintoista kohdetta LEGOLAND® ja Kööpenhamina
Kööpenhaminan nähtävyydet ja ostosmahdollisuudet

Matkat

Legoland ja Kööpenhamina lentäen

Helsinki-Kööpenhamina
Aikaa Kööpenhaminassa ja illaksi bussilla Koldingiin
Kolding
Legoland
Billund-Kööpenhamina
Scandic CPH Strandpark
Kööpenhamina
Kööpenhamina-Helsinki
Matkaan sisältyy lennot Helsinki–Kööpenhamina / Kööpenhamina-Helsinki, bussikuljetukset suomalaisella bussilla, majoitus Scandic Kolding Koldingissa (1 yö) ja Scandic CPH Strandpark Kööpenhaminassa (1 yö) ja yhden päivän sisäänpääsy Legolandiin. Lähtöpäivät kesällä 2024: Keskiviikot 10.7., 17.7. ja 24.7.


Legoland ja Kööpenhamina lentäen (Helsinki-Kööpenhamina / Billund-Helsinki)

Helsinki-Kööpenhamina
Kööpenhamina
Kolding-Kööpenhamina
Kolding
Legoland
Legoland
Billund-Helsinki
Matkan hintaan sisältyy lennot Helsinki–Kööpenhamina / Billund-Helsinki, bussikuljetus suomalaisella bussilla, majoitus Scandic Kolding hotellissa Koldingissa (2 yötä) ja kahden päivän sisäänpääsy Legolandiin. Lähtöpäivät kesällä 2024: Perjantait 5.7., 12.7., 19.7., 26.7.


Legoland ja Kööpenhamina lentäen (Helsinki-Billund / Kööpenhamina-Helsinki)

Helsinki-Billund
Lentoasema-Legoland
Aamiainen Legoland hotellilla
Legoland
Scandic Kolding
Legoland
Legoland-Kööpenhamina
Scandic CPH Strandpard
Kööpenhamina
Kööpenhamina-Helsinki
Matkan hintaan sisältyy lennot Helsinki-Billund / Kööpenhamina-Helsinki, bussikuljetus suomalaisella bussilla, aamiainen Legoland -hotellilla saapumispäivänä, majoitus Scandic Kolding Koldingissa (1 yö) ja Scandic CPH Strandpark Kööpenhaminassa (1 yö), kahden päivän sisäänpääsy Legolandiin. Lähtöpäivät kesällä 2024: Maanantait 8.7., 15.7., 22.7.


Reitti ja kohteet

Reittikartta
Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
2 °C
huhtikuu
8 °C
heinäkuu
18 °C
lokakuu
11 °C
Tietoa
Päivälämpötilat
toukokuu
16 °C
kesäkuu
18 °C
heinäkuu
21 °C
elokuu
20 °C