Bonusta jokaisesta matkasta!

Lontoo ja Pariisi, kaupunkikohteiden klassikot

Tällä matkalla pääsee tutustumaan kahteen Euroopan metropoliin. Lontoossa ja Pariisissa vietetty loma on ikimuistoinen ja ainutlaatuinen kokemus, kaupungeista löytää aina uusia ihastelemisen, näkemisen ja kokemisen arvoisia paikkoja.

Big Ben -kello, Piccadilly Circus -aukio, Buckinghamin palatsi, Oxford Streetin ostoskatu, Tower Bridge -silta ja London Eye -maailmanpyörä. Lontoossa on lukemattomia nähtävyyksiä ja paikkoja, jotka tunnistaa myös elokuvista ja tv-sarjoista, voit seikkailla muun muassa Harry Potterin, Karhuherra Paddingtonin, Bridget Jonesin ja James Bondin jäljillä. Kaupunki on täynnä myös toinen toistaan upeampia puistoja, niiden vehreydestä ja tunnelmasta pääsee nauttimaan ympäri vuoden. Pidä virkistävä hengähdystauko nähtävyyksien ja ostosten lomassa puiston siimeksessä, teekupillisen äärellä tai vaikkapa jossakin legendaarisessa pubissa maistellen paikallista olutta.

Matka Lontoosta Pariisiin taitetaan Eurostar-junan kyydillä. Tämä mantereelta toiselle vievä matka kestää noin 2,5 tuntia.

Pariisia on kehuttu maailman kauneimmaksi kaupungiksi. Täällä odottavat Champs Élysée -puistokatu ja sen varrella olevat Riemukaari sekä ranskalaisten luksusbrändien ja kansainvälisten ketjujen kaupat, Eiffel-torni, Montmartren kukkula ja sen huipulla oleva Sacré Coeur -basilikakirkko, Louvren ja Musée d’Orsayn taidemuseot sekä monet muut nähtävyydet. Ranskalaisen keittiön herkut ja Pariisin kahvilakulttuuri tunnetaan laajalti, istahda katuterrassille nauttimaan Café au lait ja croissant tai lasillinen shampanjaa ja ihastele Pariisin tunnelmaa.

Molemmissa kaupungeissa opastettu kiertoajelu antaa yleiskatsauksen kaupungista, ja oppailta saa hyviä vinkkejä vierailun ajaksi.

Miksi lähteä Lontoo-Pariisi -matkalle?
Näe Big Ben, Tower Bridge ja Kensingtonin palatsi
Nouse yläilmoihin London Eyen kyydissä
Ajele punaisella kaksikerroksisella bussilla
Nautiskele ranskalaisista herkuista Pariisin kahvilassa
Vieraile Louvressa ja näe kuuluisa Mona Lisa
Ihastele Pariisin silhuettia Eiffelin tornista
Shoppaile Harrodsin tavaratalossa
Tutustu Pariisiin Seine-joen risteilyllä

Matkat

Lontoo-Pariisi

Helsinki - Lontoo
Lontoo
Lontoo - Pariisi
Pariisi
Pariisi, paluulento Helsinkiin
Ei lähtöjä vuonna 2024.


Reitti ja kohteet

Reittikartta
Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
6 °C
huhtikuu
12 °C
heinäkuu
21 °C
lokakuu
14 °C
Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
5 °C
huhtikuu
14 °C
heinäkuu
24 °C
lokakuu
15 °C

Tutustu Lontooseen ja Pariisiin