Bonusta jokaisesta matkasta!

Mosel-laaksosta Ranskan ristikkokaupunkeihin

Tällä matkalla kohtaat upeita elämyksiä. Vihreät kukkulat ympäröivät Rein ja Mosel -jokien laaksoja. Rinteillä notkuvat viiniviljelmät ja notkoissa lepäävät pienet kylät. Elämyksellisyyttä lisäävät myös maisemassa kohoavat historialliset linnat. Jokilaaksoista matka kulkee Ranskan kuuluisiin ristikkokaupunkeihin Strasbourgiin ja Colmariin.

Matka alkaa lennolla Frankfurtiin, josta bussi kuljettaa matkan ensimmäiseen tukikohtaan, Reinin rannalla sijaitsevaan Rüdesheimiin. Seuraavissa matkapäivissä Rüdesheimista käydään tutustumassa Moselin jokilaaksoon, Cochemin historialliseen kaupunkiin, Elzin linnaan sekä Koblenzin kaupunkiin. Yksi aamupäivä on varattu risteilylle Reinillä. Halukkaat voivat lisäksi lähteä tutustumaan kuuluisan Riesling -viinin valmistukseen Johannesbergin linnalla. Saksan vehreistä jokilaaksoista matka jatkuu kohti Ranskaa ja sen idyllisiä ristikkokaupunkeja. Ensimmäisenä kohdataan Strasbourg, joka tunnetaan paitsi upeasta vanhastakaupungista myös kansainvälisestä ilmapiiristään. Jälkimmäinen kaupunki Colmar on keskustaltaan pienempi ja erittäin tunnelmallinen matkailukohde. Näiden kaupunkien kaduilla voit kuvitella käveleväsi sadussa, niin viehättäviä ne ovat. Paluulento Suomeen on Sveitsin puolelta Zürichistä.

Matkat

Moselin ja Reinin jokilaaksoista Strasbourgiin ja Colmariin

Helsinki-Frankfurt
Frankfurt-Rüdesheim am Main
Rüdesheim am Rhein (3 yötä)
Päiväretki Moselin laaksoon
Risteily Reinillä ja iltapäivä Koblenzissa
Rüdesheim-Strasbourg
Strasbourg (1 yö)
Strasbourg-Colmar-Zürich
Zürich-Helsinki
Matkalla lennetään Frankfurtiin ja vietetään 3 ensimmäistä yötä Reinin rannalla Rüdesheimissa, josta tehdään retkiä Moselille ja ympäröiviin laaksoihin. Matkan 4.yö on Ranskan valloittavassa Strasbourgissa ja viimeinen matkapäivä vietetään Colmarissa, ennen lentoa Zürichistä kotiin.
Vuoden 2024 lähtöpäivät 11.6. (loppuunmyyty) 16.7. (loppuunmyyty), 17.9. ja 1.10.


Oppaamme vinkit matkalle!

Reitti ja kohteet

Reittikartta
Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
°C
huhtikuu
°C
heinäkuu
°C
lokakuu
°C

Video matkasta