Bonusta jokaisesta matkasta!

Pohjois-Norjan Road Trip, Tromssa ja Lofootit

Norjan luonto hakee vertaistaan! Lähde omalla autolla kiertämään Pohjois-Norjan upeita kohteita. Reitti kulkee Tromssan ja Narvikin kautta Lofooteille Svolværiin ja takaisin Tromssaan.

Pohjois-Norja upeine luontokohteineen on erinomainen kohde Road Tripille omalla autolla. Matka alkaa Suomen puolelta ja ensimmäinen yöpyminen on Rovaniemellä. Sieltä matka jatkuu Suomen Lapin läpi Tromssaan.

Tromssan tarjontaan ehdit tutustua sekä meno että paluumatkalla. Päiväretkellä Tromssassa pääset ihastelemaan vaikka huikeaa turkoosia Blåvatnet-järveä tai dramaattisilla vuoren huipuillaan hurmaavaa Senjan saarta. Matkalla Tromssasta Narvikiin ja Lofooteille Svolværiin näet upeita maisemia ja lukemattomia hienoja luontokohteita. Lofooteille jää myös aikaa päiväretkelle saariryhmään tutustumiseen.

Matkan aikana voit valita reittisi itse. Voit ajella suorinta tietä etappien välissä tai valita kiertotieksi vaikkapa yhden kolmesta maisemareitistä, jotka löytyvät Senjasta, Lofooteilta ja Andøyasta.

Matkat

Pohjois-Norjan -Road Trip, Tromssa ja Lofootit

Rovaniemi
Rovaniemi-Tromssa
Tromssa
Tromssa-Narvik
Narvik
Narvik-Svolvær
Svolvær
Svolvær-Tromssa
Tromssa
Tromssa-Rovaniemi
Rovaniemi
Lähde omalla autolla Pohjois-Norjaan! Matkan aikana pääset näkemään ja tutustumaan Norjan upeisiin luontokohteisiin. Ensimmäinen yö ollaan Rovaniemellä, jonka jälkeen matka jatkuu Suomen Lapin läpi Tromssaan (1 yö) ja sieltä Narvikin (1 yö) kautta Lofooteille Svolværiin (2 yötä). Paluumatkalla Tromssassa voi majoittua useammankin yön. Matkan viimeinen yöpyminen ennen kotiinpaluuta on Rovaniemellä.


IMT:n matkailuammattilaisten vinkit Pohjois-Norjan matkaasi

Reitti ja kohteet

Reittikartta
Tietoa
Päivälämpötilat
maaliskuu
-8 °C
toukokuu
12 °C
syyskuu
8 °C
joulukuu
-14 °C
Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
-1 °C
huhtikuu
5 °C
heinäkuu
16 °C
lokakuu
5 °C

Katso upeita maisemia Lofooteilta!