Bonusta jokaisesta matkasta!

Sveitsi ja upeat Alpit

Matkamme kuljettaa kohti Sveitsin häikäiseviä vuoristoja ja niiden suojassa olevia alppikyliä ja vuoristojärviä. Tutustumme Sveitsin suurimpiin kaupunkeihin Zürichiin, Luzerniin ja Berniin. Vierailemme myös pienessä ja idyllisessä Gruyèresin keskiaikaisessa kaupungissa sekä Mannerheiminkin suosimassa Montreux'ssa Genevejärven rannalla.

Tämän kiertomatkan aikana pääsee ihastelemaan Sveitsin moninaisuutta. Matka alkaa maan suurimmasta kaupungista Zürichistä, missä moderni ja perinteinen kohtaavat upealla tavalla. Sympaattiset kaupungit Luzern ja Bern kiehtovat vanhan kaupungin arkkitehtuureillaan sekä monilla nähtävyyksillään. Grindelwaldin alppikylässä pääsee kokemaan vuoristoa upeimmillaan. Päiväretki Schilthorn -vuoren uljaisiin maisemiin on unohtumaton elämys. Kuvankauniin Gruyèresin kaupungin mukulakivikaduilla tuntuu kuin olisi siirtynyt keskiaikaan. Montreux’n kaupungin kulissi järven rannalla, palmujen ja kauniiden kukka-asetelmien koristelemana on ainutlaatuinen. Lähde mukaan aistimaan ja kokemaan nämä kaikki!

Matkan aikana yövymme historiallisessa Luzernissa, ihanassa Grindelwaldin alppikylässä sekä Sveitsin pääkaupungissa Bernissä.

Ei lähtöjä 2024.

Miksi lähteä Sveitsin kiertomatkallemme?
Kävele Luzernin kuuluisalla Kappellbrücke -puusillalla
Nouse James Bond vuoreksikin nimetylle Schilthorn -vuorelle
Maistele herkullisia Gruyères -juustoja
Patikoi Grindelwaldin vuoristopoluilla
Kävele Montreux'n rantabulevardilla
Näe Bernin Rosengarten ja sieltä avautuvat kauniit näköalat
Herkuttele sveitsiläisellä juustolla
Osta tuliaisiksi perinteinen käkikello

Matkat

Sveitsi ja upeat Alpit

Helsinki - Zürich, Zürichin kaupunki ja ajo Luzerniin
Luzern
Luzern - Grindelwald, mahdollisuus lisämaksulliseen Schilthorn-retkeen
Grindelwald
Grindelwald - Bern
Bern - Gruyères - Montreux - Geneve, paluulento Geneve-Helsinki
Tällä matkalla tutuiksi tulevat Sveitsin suurimmat kaupungit Zürich, Luzern ja Bern sekä idylliset pienet alppikylät Grindelwald ja Gruyères. Vierailemme myös Genevejärven rannalla sijaitsevassa Montreux'n kaupungissa. Kuuden päivän matkojen lähtöpäivät ovat vuonna 2023: 27.5. ja 2.7..


Katso kuvia matkalta

Reitti ja kohteet

Reittikartta
Tietoa
Päivälämpötilat
huhtikuu
11 °C
kesäkuu
17 °C
elokuu
19 °C
lokakuu
10 °C

Videolla Sveitsin upeita maisemia