Bonusta jokaisesta matkasta!

Golfaamaan Otepään golfkentälle

Otepään kauniit luonnonpuiston maisemat kutsuvat golfaamaan! Otepään Golfkenttä sijaitsee luonnonpuiston alueella ja se onkin tunnettu ainutlaatuisesta maastostaan, villistä luonnosta ja korkeuseroista. Siellä voi kohdata metsän villieläimiä ja ihailla kentän yllä liitelevää pikkukiljukotkaa. Golfkentän on suunnitellut keskiverto kenttää haastavammaksi suomalainen arkkitehti Pekka Wesamaa. Lähde siis Otepäähän hiomaan svingiäsi ja nauttimaan kauniista maisemista!

Lisätietoa golfkentästä

Matkaa Otepään golfkentälle esimerkiksi Pyhäjärven kylpylästä on noin 4 km verran.

Golfkentän ravintola Mr Jakob tarjoaa herkullisia ja suussa sulavia aterioita. Keittöstä löytyy niin Välimeren kuin Pohjolan makuja.  Aukioloajat  torstaista-sunnuntaihin klo 12.00-21.00.  Varaukset ja tilaukset +372 53753307 tai mrjakob@otepaagolf.com. Alueella palvelevat myös moderni klubitalo, baari, sikaritupa, Pro Shop ja kahvila, saunat ja pukeutumistilat ja golf simulaaattori Fullsvinggolf. Alueella toimivat myös lapsiparkki ja lastenhoitopalvelut etukäteen varaamalla.

Otepään Golfkenttä on täysimittainen 18-reiän kenttä, jonka par on 73. Alueella on on myös driving range – harjoittelualue, jossa on 13 lyöntipaikkaa. Kentän pituus on 6073 m.

Huom! Paikan päällä voi vuokrata golfvälineitä tai golfauton. Ajat pitää varata etukäteen suoraan Otepää Golf  puhelimitse +372 5620 0115  tai sähköpostitse info@otepaagolf.ee   

 

Tutustu Otepään matkoihimme!

Pühäjärven kartano ja sen uudisrakennukset muodostavat kylpylän, joka hemmottelee kylpylämatkustajaa rentouttavilla hoidoilla. Kylpylä sopii rauhaa rakastaville ja kunnostaan huolehtiville asiakkaille ja sen ympäristöstä löytyykin upeita pyöräilymaastoja, kuntopolkuja ja talvella hiihtolatuja.

Lue lisää Pühajärven kylpylälomista

Tutustu myös muihin Viron golfmatkoihimme!

Varaa golfmatka Ikaalisten Matkatoimiston kautta Viron edullisille ja monipuolisille golfkentille.

Lue lisää